Sa hakkad postitama poolalasti pilte sotsiaalmeediasse

Endale kinnitad sa loomulikult, et oled peale lahkuminekut palju enesekindlam ja tahad seda ka välja näidata. Iialgi ei tunnista sa endale seda, mida kõik teised kõrvalt näevad — sa loodad meeleheitlikult, et eksmees märkab seda pilti ja valab pisaraid, et pidi sinusugusest suurepärasest naisest ilma jääma.

Sa muudad täielikult oma soengut

Jällegi ütled sa endale, et see on nüüd sinu uus identiteet. Et sa oled alati tahtnud sellist soengut ja juuksevärvi, kuid mees ei oleks seda heaks kiitnud. Kuid sa kardad endale tunnistada, et sa tegid nüüd suure vea ja su uus soeng on kohutav.

Sa otsustad minna pikale reisile ennast otsima

Muidu poleks sellest ju midagi halba, kuid kui sa otsustad selle jaoks oma töökohast loobuda ja see otsus tuli ilmselgelt lihtsalt sinu emotsiooni pealt, siis on see päris halb. Samuti peaksid sa endalt siiralt küsima: “kas ma olen ennast üldse ära kaotanud, et ma nüüd peaksin ennast otsima minema?”

Sa hakkad oma eksmeest sotsiaalmeedias jälitama

Ja sellest saab sinu uus sõltuvus! Hommikukohvi kõrvale ei loe sa enam uudiseid ega kuula linnulaulu, vaid kulutad oma närve selle peale, et otsida, ega eksmees ometi mõnes sotsiaalmeediakanalis ei ole uut pilti üles pannud. Ja kui on, siis pead sa ka teiste pildi peal olevate inimeste kohta kõik teada saama.

Sa räägid teistele inimestele oma eksmehest halvasti

Teie lahkuminek võis ju inetu olla, kuid see ei tähenda, et sa peaksid nüüd teisest inimesest halvasti rääkima. See näitab sinu kohta nii mõndagi, ja usu meid, see ei ole positiivne!

Sa veedad aega sõpradega, kes avaldavad sulle halba mõju

Nad võivad küll rääkida, et teevad kõike selleks, et aidata sul eksmehest ilusasti üle saada. Kuid kui see “abi” hõlmab endas väljas joomas käimist ja seda, et nad üritavad sulle kiiresti leida uut meest, siis võiksid sa heaga nende abi tagasi lükata. Võta aega iseendale, see on parim abi, mida sa enda jaoks teha saad.

Allikas: YourTango