1. Naistele meeldivad enesekindlad mehed

"Pahadel poistel" poleks võimu köita naisi, kui nad oleksid ebakindlad. Nende enesekindlus on tegelikult lausa nii kõrge, et kogu nende olemus kiirgab seda välja poole ja see peegeldub nende sõpradelt, autodelt, toitudelt, mida nad söövad, ja paljult muult.

2. Ovulatsioon tõukab naisi probleemsete meeste poole

Naised armuvad "pahadesse poistesse", sest see on neile loomupärane. Teadlased väidavad, et kui naistel on parasjagu ovulatsioon, mõjutavad nende hormoonid seda, keda nad oma tulevaste laste isadena näevad. Nii tunduvadki hea välimusega, karismaatilised ja mässumeelsed mehed neile atraktiivsemana.

3. "Pahade poiste" iseloom on atraktiivsem

Nad lihtsalt ei hooli mitte millestki. Nende elus ei eksisteeri reeglistiku või kindlaid seadusi, mida järgida. Nad panevad ise oma reeglid paika ja paistab, nagu nad elaksid pidevalt kuristiku äärel. Kuigi neile meeldib olukorda kontrollida ja nad suhtuvad oma uskumustesse kirega, teavad nad jätkuvalt, kuidas naist kohelda ja tema enesetunnet parandada.

4. Naised otsivad seiklushimulist ja lõbusat kaaslast

Üks "pahadele poistele" omane iseloomujoon on see, et nad armastavad seiklusi ja põnevustunnet. Paljude naiste jaoks kehtib aga reegel, et kui mees ei ela metsikut elu, tähendab see, et ta ei sobi neile. Neil lihtsalt ei saa seiklushimulisest mehest küllalt.

5. Naised tunnevad end nende läheduses turvaliselt

Naised valivad "pahad poisid", sest nad tahavad enda kõrvale meest, kes neid kaitseks. Sageli piisab selleks ka suurepärasest vormist.

6. Naised eelistavad kenasid mehi toredatele meestele

Ühe uuringu käigus paluti naistel hinnata mehi nende iseloomude ja välimuste põhjal ning valida välja need, keda nad eelistaksid. Paljud naised valisid toreda mehe asemel ilusa mehe ja selle põhjal võib väita, et sageli võidabki sellises olukorras välimus, mitte iseloom.

7. Nad vabastavad naises "paha tüdruku"

Psühholoog Robyn McKay avaldas, et paljudes naistes on peidus ka mässumeelne pool ja "pahadel poistel" on võim see välja lasta.

Allikas: Bright Side