Olge avatud ja ausad teineteisega

Tegemist on number üks indikaatoriga, mis aitab hoida suhet ja partnerit. Ausus ja avatus näitab seda, et te mõlemad austate üksteist ja suudate kõigest halvast läbi rääkida.

Julgustage üksteist

Edasipüüdlikkusel ja oskusel partnerit õigel ajal ja õiges kohas toetada on suur jõud. Kui kummalgil teist on mõni unistus, mille poole püüelda, on kaaslase toetus, mõistmine ja julgustus väga oluline.

Sälitage lõbu ja flirt

Ärge saage (liiga varakult!) paariks, kes veedab oma õhtuid kodus ja televiisori ees. Muidugi on sellised õhtuid vaja, aga proovige vähemalt paar korda kuus teha midagi vahvat ka kodust väljaspool. Kohtingu õhtud aitavad hoida suhet särava ja värskena. Nipp! Iga uue kuu alguses broneeri esimesena vabad reeded või laupäevad just teile kahele. Nii pole hiljem võimalik öelda, et läks meelest või pole aega.

Andke teineteisele aega ja ruumi

Üks oluline punkt terve suhte loomisel ja hoidmisel on anda oma kallimale aega ja ruumi, et omaette olla. Muidugi on tore koos olla ja tinglikult öeldes võiks koos kasvõi maailma lõppu minna, on siiski oma aeg ja omaette olemine samuti väga tähtsad. Andes üksteisele ruumi, kasvatate te usaldust ja võimaldate üksteisel areneda mitte ainult koos, vaid ka indiviididena, mis on eduka suhte väga tähtsaks komponendiks.

Ärge kartke oma emotsioone välja näidata

Kindlasti on meie seas neid, kes ei ole kuigi head oma tunnete välja näitamisel või neist rääkimisel Kuid oma tunnete näitamine, nende kinnitamine ning oskus avameelselt suhtest ja sellega kaasnevatest rõõmudest ja muredest rääkida on paarisuhtes oluliseks alustalaks. Kui sind midagi häirib, siis ära peida pead liiva alla, lootes, et asjad laabuvad iseenesest. Aeg on näidanud, et selle asemel probleemid kogunevad ja lõpuks saavadki välja ütlemata laused suhtele saatuslikuks.

Osake konflikte lahendada

On loomulik, et suhetes tuleb ette vaidlusi, tülisid ja eriarvamusi, kuid oluline on nende tekkides mõlemale osapoolele sõna anda ja oma partner lõpuni ära kuulata. Kui sind midagi häirib, siis ära peida pead liiva alla, lootes, et asjad laabuvad iseenesest. Aeg on näidanud, et selle asemel probleemid kogunevad ja lõpuks saavadki välja ütlemata laused suhtele saatuslikuks.

Allikas: allwomanstalk.com