Paarikesed tunnistavad, et kõige hirmsam asi, mille kohta nende kallim neile valetanud on, on mõni võlg või muu rahaline kohustus, millest enne kokku kolimist teada ei antud.

Tihtipeale ongi nooruspõlves võetud mõni laen, mida tuleb aastakümneid tagasi maksta. Kokku kolides ei tohi sellist asja varjata, sest näiteks abielludes ja hiljem lahutades võib võlg tekitada kaasade vahel suure probleemi.

Rahaliste probleemide või võlgade varjamine läheb tegelikult samasse kategooriasse, mis petminegi. Osad inimesed arvavad, et füüsiline petmine on isegi kergemini talutav, sest enamasti juhtub see paar korda enne vahele jäämist. Osavamate inimeste puhul läheb muidugi kauem aega, aga paarikesed, kelle abikaasa on nende eest varjanud mõnda suurt võlga, mis lõpuks on kahjulikult tervet pere mõjutanud, tunnistavad, et füüsilist petmist oleks olnud parem taluda.

"Vähemalt oleks see olnud siis õudne lõpp, mitte lõputu õudus."

Sellepärast on väga oluline juba suhte alguses kõik omavahel selgeks rääkida ja mõelda koos lahendusi, kuidas ühe inimese rahalist probleemi lahendada ilma teist kahjustamata.

Allikas: YourTango