"Kui sa vaatad üht suhet, siis minu arvates peaks see olema võimalikult igav," alustab Manson. "Ja see kõlab inimestele väga veidrana, aga kui sa sellele mõtled, siis väga õnnelik 80 aastates paarike, kes on olnud koos 60 aastat, siis põhjus, miks nad on olnud koos need 60 aastat, ei peitu selles, et neil olid eralennukid või nad käisid hullumeelsetel reisidel või "oh, vaata neid ägedaid pilte". See on seetõttu, et nad said koos igavad olla."

Marki sõnul saab selline paarike olla aastast aastasse koos, istuda oma majakeses, rääkida kogu aeg samadest igavatest asjadest, vaadata televiisorit, vaadata filme, valmistada õhtusööki ja see kõik sobib neile. "Nende elus polnud midagi põnevat, polnud midagi, mida õhku lasta, ei mingit suurt draamat või nõusid lendamas," kinnitab ta.

Mehe sõnul on see väga oluline asi, millele tähelepanu pöörata, sest tänapäeval ei taha keegi olla igav inimene, vaid unistus on olla huvitav inimene, kes elab põnevat elu, aga see ei sobi sageli toimivasse suhtesse. "Sageli need samad asjad, mis muudavad sind köitvaks inimeseks, muudavad sind samas romantilises mõistes kohutavaks inimeseks," teab Manson. "Kummalisel viisil tunnen, et me peame oma eludesse rohkem igavust tooma, igavlemine peab muutuma taas normaalseks. Me peame nägema seda kui head asja ja mu arust mõjub see kohe kindlasti väga hästi suhetele."