Winchesteri ülikooli maskuliinsuse, seksuaalsuse ja spordi professor Eric Anderson selgitab, et üks suhete kõige ettearvatavamaid külgi ongi see, et mida kauem see kestab, seda halvemaks läheb kahe inimese vahelise seksi kvaliteet ja harvemaks selle tegevuse tegemise sagedus. Miks? Sest me harjume teineteise kehadega ära ja meil hakkab igav.

Tundub ju väga inimlik reaktsioon üksluisusele, või mis?

Nii viiski afääre otsivatele abieluinimestele mõeldud tutvumiskeskkond AshleyMadison.com läbi uuringu, miks naised kõige sagedamini oma mehi petavad. Uuringus osales 100 heteroseksuaalset abielunaist vanuses 25-45. Sest... miks siis juba mitte lahutada?

Selgus, et 67 protsenti naisi otsisid lihtsalt kirge (ja seksi). Nad soovisid, et neid viidaks restorani head toitu ja klaasikest veini nautima ning tekitataks tunne, et nad on taas hinnatud ja kütkestavad.

Lisaks selgus uuringust, et nendest sajast naisest mitte ükski ei soovinud oma abielu lahutada. "Paljud neist isegi rõhutasid, et armastavad oma abikaasasid, jättes neist väga positiivse mulje," lisas Anderson.

Seega, mehed, mõelge välja, kuidas panna naised end taas erilisena tundma ja te ei pea muretsema, et seda teeb keegi teine.

Allikas: YourTango