1. Ühepoolsed suhted

Kindlasti ei peaks sa suhtes olles üksinda pingutama. Meil kõigil on kiire ja palju kohustusi, aga see ei ole vabandus sinu hooletusse jätmiseks. Teine osapool ei peaks sinuga suhtes olema, kui tal ei ole võimalik sulle piisavalt tähelepanu pühendada. Tal peaks sulle jätkuma sama palju aega kui sinul temale. Kui sina oled ainus, kes suhte nimel tööd teeb, on tema ainus, kes seda nautida saab ja see pole sinu suhtes õiglane.

2. “Peaaegu suhted”

Kui keegi keeldub teie suhtele silti panemast, peab tema kõhklustel olema põhjus. Sinus tekitab elevust soov astuda järgmine samm, kuid miks tema siis sama elevil pole? Sa peaksid ootama kedagi, kes näitab sind maailmale uhkusega, mitte olema koos inimesega, kes peidab sind ja lükkab pühendumist edasi. Sa väärid rohkemat kui inimest, kes ei saa sind isegi enda omaks kutsuda.

3. Mürgised suhted

Sa ei saa mitte kunagi võita, kui oled koos mürgise inimesega. Ta leiab alati viisi, kuidas tülid sinu kaela ajada ja sinus süümepiinu tekitada, kuigi tegelikult ei ole sa midagi valesti teinud. Mis siis, et tema on tegelikult suhtes probleemne pool, ei väsi ta sulle näitamast, et sina oled süüdi. Ta ei ole valmis tunnistama enda nõrkusi, sest on liiga hõivatud sinu omade märkamisega.

4. Kaugsuhted

Kuigi kõik kaugsuhted ei pea lõppema katastroofiga, on nad siiski kurnavad. Sinu südame jaoks. Selle asemel, et oma partnerit päriselt näha ja koos kvaliteetaega veeta, on teie vahel alati ekraan. Sa ei ole mitte kunagi talle nii lähedal, kui sooviksid. Sa loendad mõttes alati päevi, mil teda jälle näed, selle asemel, et hetke nautida. On küll palju paare, kes suudavad kaugsuhte toimima panna, aga isegi kõige õnnelikumad neist tunnevad end kurnatult.

5. Kokku-lahku suhted

Kellestki lahkuminek on tavaliselt märk teie mittesobivusest. See näitab, et peaksid eluga edasi liikuma. Kui aga hakkate kokku-lahku käima inimesega, kes oleks pidanud su elust lahkuma, on raske otsustada, mis on sinu südame jaoks parim. Kui olete koos, on palju probleeme, mille lahendamisega peate tegelema. Kui lähete uuesti lahku, on raske edasi liikuda, sest oled sisimas veendunud, et küll te peagi uuesti kokku saate.

6. Ebausaldusväärsed suhted

Kui kaotad kellegi suhtes usalduse, on väga raske olla temaga õnnelikus suhtes. Sa jääd alati muretsema sellepärast, kas ta võib su uuesti reeta ja kas temaga suhtesse jäämine oli viga. Sul on raske uskuda tema sõnu, sest sa tead, et ta on sulle minevikus valetanud. Sa tead, et ta on võimeline sulle palju haiget tegema ja sa ei saa olla kindel, et see tulevikus ei kordu.

Allikas: Thought Catalog