Sa mäletad seda viga liigagi hästi. Ta oli kõik, mida sa ühest suhtest ootasid, või mis? Aga mingil põhjusel see suhe purunes. Ja sellest lahkuminekust piisas, et sind mitmeks tükiks murda, aga sellele järgnevad kuud murdsid sind veel. Sa olid murtud miljoniks pisikeseks tükiks ja iga kurb lugu, mida raadiost lasti, käis justkui sinu kohta. Ja sa arvasid, et pole mingit võimalust, et sa kunagi kedagi üldse enam armastaksid. Aga sa eksisid…

Sa ütlesid endale, et sa pead sellest veast õppima, aga edasi sa minna ei oska. Sa eelistaksid pigem minna mõtetes tagasi, et sa ei peaks teda üldse armastama, kui juhtunust õppida. Aga põhjus, miks ta sinu elus oli, ei olnud mõeldud sind murdma. Kogu see valu ja kannatus tuli su ellu põhjusega. Selleks, et viia sind lõpuks kokku inimesega, kellega sa peaksid koos olema.

Sa peadki elus läbima aegu, mis panevad kõik küsimärgi alla, sest ainult siis mõistad, mis tõeline armastus tegelikult on. Ja sa tervened täielikult just sellel päeval, kui mõistad, mis armastus tegelikult on. Sa peadki kahtlema kõiges kuni jõuad sellesse hetke.

Meie tänased vead teevad meist selle inimese, kes me homme oleme. Valu, mida sa tundma pidid, näitas sulle, mida sa ei taha ega vaja. See muudab sind inimeseks, kes sa oled ja aitab sul mõista, mida sa päriselt soovid.

Ideaalne mees ei saa olema esimene mees, kellega su teed ristuvad. Vahel võtab tema leidmine aega. Sa pead hindama ka halba, et hinnata head. Ja armastus, mille sa siis leiad, kustutab kõik halva. See saab olema niivõrd teistsugune.

Armastus tuleb vahel kõige ootamatumast kohast. Ja siis oled sa õnnelik, et tegid neid vigu, mida tegid, sest muidu sa ei oleks seal, kus sa täna oled. Ka sina leiad tõelise armastuse ja see voolab nagu jõgi, rahustades sind ka tormi ajal. Ära karda, ees ootavad tõeliselt fantastilised asjad ja sa väärid seda kõike!

Allikas: Awareness Act