See nõks on nii lihtne, et lausa keeruline on nii lihtsa asja peale ise tulla. Nimelt selleks, et mees hakkaks sulle rohkem tähelepanu andma, on vaja, et sina seda talle üldse ei annaks!

Kuidas nii? Sest paljudes suhetes on nii, et kui naine tahab midagi, näiteks kingitusi, hakkab ta oma soovist märku andma mehele ise kingitusi tehes. Mees on loomulikult meelitatud ja tal on selle üle hea meel, aga ta ei saa aru, et naisel on tegelikult tagamõte. Alati ei ole ka, aga kui naine muudkui annab ning ise on selle juures rahulolematu, siis ei ole tema andmine ka päris siiras.

Aga kui sa annadki mehele palju tähelepanu, ta on meelitatud, kuid sinu vastu huvi üles ei näita, siis proovi mõnda aega seda nõksu, et sa ei anna talle tähelepanu. Küllap ta märkab varsti, et midagi on muutunud ja et ta polegi enam tähelepanu keskpunktis. Kui ta selle kohta uurib, saadki viisakalt märku anda, et sina oled teie suhtes ennast pikka aega niimoodi tundnud nagu tema praegu ennast tunneb ja see ei ole eriti meeldiv, ega ju?

Lootust on, et ta saab sellest aru, sest ta on ise just samasuguse tunde läbi elanud ja te saate selle probleemi kenasti lahendatud.

Allikas: YourTango