1. Käi regulaarselt kohtingutel

Kuidas? Kui sa oled üle 50 aasta vana, pole nii lihtne enam häid mehi kohata kui 20ndates. Seetõttu pead olema ise aktiivsem ja looma endale võimalusi. Paari kohtingu põhjal pole võimalik väita, et head mehed on kõik juba võetud.

Kui sa ei ole veel aktiivne üheski kohtinguportaalis või tutvumisäpis, siis tee seda juba täna. Mitte järgmine nädal või kuu või siis, kui oled kaotanud 10 kilo. Tee seda nüüd ja kohe, sest see tõesti töötab.

2. Muuda oma suhtumist

Kui sa mõtled, et kõik mehed on nõmedad, siis kõik mehed ongi nõmedad. Sa tõmbad ligi seda, millele sa keskendud, mistõttu, kui sinu eesmärk on meelitada ligi meeldivaid härrasmehi, kes sind austaksid, austa ennast ise ka. Kui soovid kohata mehi, kes on usaldusväärsed, ära mine kohtingule suhtumisega, et ta niikuinii valetab sulle, petab sind või sobib ainult seksisõbraks. Soovitame sul minna igale kohtingule eesmärgiga lõbutseda.

3. Värskenda oma välimust

Kui sa pole juba mitu aastat värskendanud oma vanamoodsat garderoobi või proovinud mõnda uut meigitrikki ega käinud juuksuris, tee seda kohe. Sinu välimus on sama oluline kui su sisemine ilu, sest need mõjutavad teineteist otseselt. Hoolitse ühe eest ja näed, milline positiivne efekt on sellel teisele.

Aga pane tähele, sa ei pea olema ideaalkaalus, et toredaid mehi võluda. Sa pead lihtsalt ise oma keha armastama, sest nii paistad sa enesekindlam ja enesekindlus on väga seksikas.

4. Koos on lõbusam!

Kui hakkad regulaarselt kohtingutel käima, kohtad ka paljusid mehi, kes pole sinu jaoks õiged. See rikub su tuju ja nii võib juhtuda, et annad alla enne, kui alustadagi jõuad. Mida siis teha? Leia sõber, kes käib ka parasjagu kohtingutel ja lööge omavahel käed. Jagage teineteisega oma lõbusaid juhtumisi ja seiklusi, otsige teineteisele partnerit, küsige abi kirjade kirjutamisel ja kohtingule riiete valimisel. Hoidke teineteist optimistlikena!

Allikas: Better after 50