Kõlab veidralt? Selgitame siis pisut.

Pikaajalises suhtes on lihtne jääda rutiini kinni ja enam mitte areneda. Aga lõppude lõpuks ei ole sa ju enam sama inimene, kes sa olid, kui te tutvusite. Sa ei ole isegi see sama inimene, kes sa olid kuus kuud tagasi. Seetõttu ongi vajalik võtta pisut aega iseendale ja saada aru, kes sa tegelikult oled ja mida sina soovid. Kui sa oled seda lõpuks mõistnud, räägi sellest ka oma kallimaga, sest see muudab teie suhte veel tugevamaks.

Kuidas olla isekam?

Alustame su emotsioonidest. Kui lihtne on sul rääkida temaga oma tunnetest? Sageli kipuvad inimesed neid tülide vältimiseks alla suruma, aga nii ei ole sa küll isekas. Sa sead hoopis tema vajadused enda omadest ette ja reaalsuses teed sa sellega vaid suhtele halba. Ja see pole enam tema süü, vaid hoopis sinu, sest sa pole enda vastu aus.

See, kui te alati kõiges ei nõustu, ei tähenda kohe, et peaksite nüüd tülli minema. Mõlemad arvamused loevad ja oma arvamuse avaldamine teisele poolele ei tohiks olla keelatud. Omavaheline suhtlemine tuleb suhtele ainult kasuks.

Lisaks tasuks sul panna suhtes paika kindlad piirid. Milliseid asju sa kohe kindlasti ei talu? Ja mida sa enda jaoks vajad? Mõtle need asjad läbi ja rääkige neist omavahel, sest kuidas sa saad teha kedagi teist õnnelikuks, kui sa ise oled õnnetu? Kõik algab sinust enesest.

Allikas: The Everygirl