Ei, nende fraaside ütlemine ei tähenda, et püüaksid talle kõigest väest meele järele olla. Need väljendavad ehtsat suhtlust ja annavad sinu partnerile teada just need asjad, mida kõik mehed oma armastatud naiselt kuulda soovivad.

Sa pead mõjutama mehe ajus mitmeid osi, et jõuda läveni, kus ta tunneb end austatu, mõistetu ja hinnatuna. Saa teada, mida ja miks täpsemalt öelda. Just need on kolm armsat lauset, mida iga mees kuulda tahab.

„Sa saad sellega hakkama.“

Enamik mehi tahab, et sa sammu eemale astuksid ja laseksid tal ise oma tee leida. Klassikaline näide on see, kuidas mehed ei taha kunagi kellegi käest ka juba eksinuna teed küsida. Seda isegi juhul kui õige suuna leidmine ja sihtkohta jõudmine võtab neil kauem aega.

Maskuliinsed mehed justkui lähevad õitsele kui nad tunnevad, et neid austatakse. See juhtub kui nad teavad, et sa näed neid kõige paremas võimalikus valguses: suutlikud ja kõike kontrolli all hoidvad. Loomulikult hindad ka sina austust. Kas mäletad aega mil see ka sinu kohta tõsi oli — kui keegi nägi sinus vaid parimat ja kogu sinu potentsiaali? Tõenäoliselt tundsid end meeletult austatuna. Raske on mitte armastada inimest, kes sind armastab ja sinusse täielikult usub, eks?

Seega, järgmisel korral, kui sinu poiss-sõber näib veidi eksinud, on sul valik: ütle talle, mida ta tegema peaks või anna talle lihtsalt teada, et usud temasse täielikult.

See nõuab ka sinult julgust, et liikuda edasi ja lasta minna aegadel, kui ta võib-olla valmistas sulle minevikus pettumust. Kui ta just ei maadle mõne sõltuvuse või vaimse tervise häirega, — sel juhul vajab ta kindlasti professionaalset abi — on kõige lihtsam meeles pidada, et ainus viis, kuidas sa õpid, on teha vigu ja iga järgneva korraga midagi jälle paremini teha.

Sinu kannatlikkus ja usk temasse tähendavad talle meeletult palju. Talle peaks ütlema midagi sellist: „Ma tean, et sa saad sellega hakkama.“ Sinu usk temasse aitab tal oma vigadest õppida ja mõelda, kuidas ta saaks seda seekord paremini teha, kuna ta tunneb sinu austust ja seda, et tal on sinu täielik usaldus. See annab talle tohutus koguses motivatsiooni teha sind õnnelikuks ja valmistada sulle uhkust, kui teda saadab edu.

Kui sa lubad endal tema võimetesse rohkem uskuda, avab ta sulle oma südame.

„Ma tean, et sul olid seda tehes head kavatsused.“

Aeg-ajalt, kui partner on sind millegagi pahandanud, on see seetõttu, et sa arvad, et ta ei hooli või püüdis sulle haiget teha. Kui sa oled endast väljas, võivad emotsioonid sinu üle võimust võtta ja asjad täielikult kontrolli alt välja viia.

Siin on aga armastav reaalsuskontroll: partner, kes püüab sind armastada ei püüa sind maha teha. Enamik inimesi tahab teistele siiski head teha. Lõppude lõpuks tunnevad nad end ise pärast seda võimeka ja enesekindlana.

Sa pead kõigepealt enda jaoks just selle vaimse mõttemuutuse looma, enne kui ütled mehele, mida ta peab kuulma, et sind armastada. Nihuta oma fookus selle peale, et paljastada, missugune hea kavatsus tal tegelikult vähemalt esialgu oli. Just see rõhutabki esimest punkti. Usu temasse austusega, kuna see tähendab, et sa armastad teda piisavalt ning, jällegi, näed temas head ja usud tema kavatsustest parimat.

Kui sinu mees püüab sulle heameelt valmistada ning komistab sellel teel, mõista, et tema kavatsused olid head. Vaatamata sellele, et teostus oli veidi lohakas.

Võid öelda midagi sellist: „Ma tean, et sa oled mõistlik ja hooliv. Siiski samal ajal, praegu, tunnen ma, et tegid mulle haiget. Seega tõenäoliselt sain millestki valesti aru. Kas sa aitaksid mul mõista, mida sa vajasid või kavatsesid?“ Kuula teda tähelepanelikult, kuni mõistad, mis see peitu jäänud positiivne vajadus või kavatsus tegelikult oli.

„Aitäh, et seda tegid. Ma tean, et sa hoolid.“

Maskuliinsed mehed hindavad seda, kui just nemad saavad sulle midagi võimaldada. See ei tähenda ainult seda, et ta tahab pakkuda oma perele rahaliselt kõike, mida nad tahavad ja vajavad. See annab talle tohutult palju rõõmu ja naudingut, kui ta suudab oma armastatud inimestele, eriti oma naisele, midagi pakkuda.

Kui poiss-sõber viib sind kohtingule, võtab ta kogu selle kogemuse eest täieliku emotsionaalse vastutuse. Kui sulle meeldib sihtkoha atmosfäär, tunneb ta end hästi, et ta oskas mõelda sind just sinna viia. Kui ta viib sind kontserdile ja sulle meeldib sealne muusika, tunneb ta end just nii hästi nagu ta oleks selle bändi üks liikmetest. Kui sa hindad seda, mida ta sulle pakub, teed talle endalegi märkamatult komplimendi ja see inspireerib teda sinu heaks veelgi rohkem tegema.

Mis selle toimima paneb, on võimas muutus, mis peab kõigepealt toimima sinus endas. Isegi, kui oled olnud stressis, endast väljas või küüniline, tee endale eesmärgiks alustada värskelt ja püüa vaatamata kõigele tema hindamise kunsti. Anna positiivset energiat edasi ja lase sel tõeliseks armastuslooks õitseda.

Parimad tunnustused ei tähenda ainult midagi reaalset, mida ta tegi. Heal tunnustusel on kolm elementi: midagi konkreetset, mida ta tegi; tema positiivne iseloomujoon; mida see sulle andis, eriti sinu positiivsed reaktsioonid.

Näiteks, selle asemel, et lihtsalt öelda: „Aitäh, et õhtusöögi valmistasid,“ võid sa öelda midagi sellist: „Aitäh, et täna õhtusöögi valmistasid. Ma tean, kui kiire sul on olnud ja see näitab, kui palju sa hindad minu eest hoolitsemist. Ma tunnen, et sa toetad mind ja hoolid minust nii palju, kui mulle süüa teed.“ Kas näed, kui palju rohkem tähendust sellel on, kui lihtsalt neljasõnalisel lausel?

Loomulikult peavad sellised väljaütlemised aga olema ehtsad ja siirad, et need tema armastust inspireeriksid. Kui sa ütled midagi sarnast tema manipuleerimiseks, saab ta sellest kahtlemata kohe aru ja see võib sulle ringiga hoopis negatiivselt tagasi tulla. Kui sa soovid teda end armastama panna, siis on parim lähenemine hoopis endale keskendumine. Küsi endalt: „Mida ma tunneksin, kui ta armastaks mind sügavamalt?“ Võib-olla tunneksid end õnneliku, rahuloleva, armastatuna ja turvaliselt.

Parim viis inspireerida mehe (või ükskõik, kelle) armastust, on mitte enam keskenduda sellele, et panna teda midagi konkreetset tegema või tundma, vaid selle asemel keskenduda teistele asjadele, mis sind neid tundeid iseseisvalt tundma panna võivad. Seda võivad aidata saavutada näiteks enese eest hoolitsemine, iseenda armastamine või panustamine suhetesse sõprade ja perega.

Üldiselt, kui sa nüüd mõtled läbi neid kolme tähtsat viisi armastuse signaale otse mehe südamesse saatmiseks, kujuta ette neid kolme osa: austus, mõistmine ja tunnustus. Just need on ühe suhte äärmiselt olulised vitamiinid. Sa ei taha jätta oma meest pikaks ajaks ühestki neist puudusesse. Nende soovitustega oled aga nüüd kindlal teel õitseva suhte suunas.

Allikas: YourTango