Kuigi on paare, kes suudavad peale kooslelu lõppu väga edukalt sõpradeks jääda, on neid pigem vähe. Kui suhe lõpeb nii, et ühel partneril on ikkagi tugevad tunded, on raske ja tema suhtes lausa ebaõiglane see, kui hakkad hiljem veel „torkima” küsimustega kuidas läheb.

1. Sa ei saa paraneda

Tegemist on kõige olulisema punktiga. Kui olete lahku läinud valdavad sind pikka aega veel segased tunded, kuhu kuuluvad valu, viha, armastus ja igatsus. Kui sa ei võta endale aega, et nende tunnetega tegeleda, need läbi tunnetada (sest see on ainus viis paranemiseks) , vaid otsid taas oma eksiga kontakti, ei tee sa muud kui lükkad oma uue elu alugust ja paranemist edasi.

2. Pidurdad uue energia voolu

On vana tõde, et kui hoiad vanast kinni ei saa su ellu tulla ka midagi uut! Kui sa ikka veel mõtled talle, ootad ta kõnet või blockid ja unblockid teda reagulaarselt, ei tee sa muud kui hoiad vanast asjast kinni.
Nii pidurdad sa uue energia voolu, mis võib kaasa tulla midagi palju ilusamat.
Kui kord sai juba oststatud, et teie teed enam koos edasi ei lähe, siis tuleks sul seda aksepteerida, sest nii teed iseendale juba algusest peale vähem haiget.

3. Sa teed endale uuesti ja uuesti haiget

Kui suhe lõpeb, tuleks seda võtta tänuga- see aitas sul kasvada ja andis sulle väärt õppetunni.
Siiski kiputakse seda hiljem liiga pikalt analüüsima ning lõpuks ka ennast süüdistama. Selles etapis hakkadki sa endale mitteteadlikult haiget tegema- tahad teada, kuidas ta läheb, lootes, et ehk saab teie vahel ikka kõik korda. Hoides pidevalt kontakti lootuses, et saate vana supi veel üles soojendada, ei tee muud kui hoiab sind ootel...

allikas: psychologytoday.com