Vallalised naised on treenitumad ja seksikamad

Suhtes olles muutuvad inimesed paratamatult ühel hetkel väga mugavaks, sest tore kaaslane on leitud ja tekib tunne, et enam ei pea iseendaga nii palju vaeva nägema. Aga samas hakkab selline käitumisviis sinu enesehinnangule mõjuma. Üksi olles selliseid probleeme ei ole.

Üksikul naisel on palju parem sotsiaalne elu

Kui sul kaaslast ei ole, kelle juurde koju tulla, siis on palju suurem tõenäosus, et peale tööpäeva saad sa oma perega kokku või käid sõpradega väljas. Suhtes olles veedetakse nii palju aega kahekesi, et kõik muu sotsiaalne elu jääb tahaplaanile.

Sinu alkoholi tarbimine väheneb

See muidugi oleneb inimesest endast, aga paljud paarikesed armatavad õhtuti teleka ees veini või õlut juua. Üksinda olles mõtled sa aga rohkem majanduslikult ja valid pigem tassi teed oma sarja kõrvale. Kui sa just väga masenduses ei ole, sest ka see paneb osasid inimesi rohkem jooma.

Sinu seksielu muutub palju paremaks

Sest nüüd on kõik valikud sulle avatud ja sa ei pea enam sama mehega olema! Kuid ettevaatlik tasub alati olla.

Vallalisel naisel on suurem võimalus saada parem töökoht

Oleneb muidugi firmast, aga vahel on töövestlusel kasulik mainida, et sa oled vallaline. See näitab, et sa ei pea alati peale tööpäeva koju kiirustama ega unele pool päeva töö juures, mõeldes oma kallist kaaslasest.

Üksik naine magab paremini

Mõtle, mitte keegi ei norska enam sinu kõrval! Ega tao sind jalgadega... ega varasta tekki. Mm, kui mõnus! Head ööd.

Suured rahamured kaovad

Mehed söövad väga palju ja kui teil oli selline suhe, et näiteks sina ostsid süüa, siis mõtle, kui palju söögiraha sul nüüd alles hakkab jääma. Arvatavasti poole rohkem, kui enne.

Allikas: YourTango