Rootsist pärit Anna sõnul on oluline, et sa näeksid välja elegantne ja stiilne. “Me näeme kõik seal enam-vähem samasugused välja, sest ega midagi erilist ju kanda ei saa, sest õues on palav ja me tahame päevitada,” rääkis ta, aga lisas, et kindlasti tasuks hoiduda riietest, mis jätavad sinust “odava” mulje.

Anna sõnul peaksid naised keskenduma rannariideid valides ka oma kehatüübile. “Esimene asi, mille peale mõelda tasuks, on see, kas kannad trikood või bikiine,” teab ta. “Trikood näevad tavaliselt välja pisut elegantsemad kui bikiinid, aga kindel on see, et bikiinid peavad sobima su kehatüübi ja rinnakorvi suurusega. Kui sul on suured rinnad, et tohiks sa kanda kolmnurkseid bikiine, sest need ei toeta su rindu peaaegu üldse ja nii ei näe su rinnad head välja.”

Stiilse väljanägemise võti peitub Anna sõnul selles, et “kõik asetseks just seal, kus asetsema peab”. Seetõttu soovitas ta naistel, kel on pisikene kõht ees, kanda trikood, mitte bikiine. Ka rannakleidikesed on lubatud, aga teatud stiile tasub siiski vältida. “Minu arvates on populaarne tuunika pisut igav ja üks asi, mida tõesti tasuks vältida, on need puuvillased igapäevarõivad,” rõhutab ta, lisades, et puuvillast t-särki või lühikesi pükse kandes “näed rannas ekstreemselt odav välja”.

Randa minnes tasuks mõelda kindlasti ka sellele, milliseid jalavarje sa kannad ning paraku on Anna sõnul plätud “eilne päev”. “Tavaliselt kannabki üks standardne tüdruk plätusid, aga need küll sulle “kallist” ja “elegantset” väljanägemist ei taga,” kinnitab ta. “Ma ei mõista absoluutselt neid inimesi, kes liiguvad plätudes mööda linna ringi ja ajavad asju. Olenemata sellest, kui kuum ilm parasjagu on, nende kandmine linnas on etiketiga vastuolus.”

Ka peavari on rannas viibides oluline aksessuaar, et hoida oma nägu ja peanahka päikese kahjulike mõjude eest varjus. Aga see ei tähenda, et peaksid võtma kodust kaasa suvalise vana mütsi, sest Anna sõnul on päikeseprillid ja peakate olulised detailid, mis võivad su rannavälimust vägagi mõjutada. “Kui otsustad mütsi kanda, ära vali igavat nokkmütsi. See ei anna su välimusele midagi juurde. Vali hoopis midagi glamuursemat,” soovitab ta.

Samad reeglid kehtivad ka käekotile: see ei tohi näha välja odav! “Poodides on saadaval väga palju erinevaid õlgkotte ja seda isegi kiirmoe poodides, mis sobivad väga hästi randa kaasa võtmiseks,” teab ta.

Lugeja, kui palju sina randa minnes oma välimusele tähelepanu pöörad?

Allikas: The Sun