Sa magad halvemini

Tõenäoliselt lööb su süda kiiremini ja mõtted tuhisevad peas ringi. Sellises seisundis olles ei saa mitte keegi normaalselt magada. Isegi kui sul lõpuks õnnestub uinuda, siis sinu unekvaliteet kannatab rängalt. Ja on enam kui kindel, et sa ärkad hommikul halvas tujus.

Viha on su tervisele kahjulik

Kuna vihastamise tõttu ei saa sa normaalselt magada, saab sellest kahju terve sinu organism. Ja vihases olekus teevad inimesed rumalaid asju, näiteks hakkavad suures koguses alkoholi tarbima ja see ei ole tervisele hea.

Sa ärkad halva tujuga

Kui te ei lahenda õhtul oma probleeme ära ja sa lähed vihasena magama, siis nagu esimeses puntkis mainitud, peale halvemini magamist ärkad sa halva tujuga. Nii et vihase oleku tõttu on rikutud sinu õhtu, öö ja terve järgmine päev.

Viha tapab siiruse

Kui sa muidu armastad oma kallimat ja soovid talle ainult head, siis peale kehva ööund vaatad sa teda hoopis teise pilguga. Ja kui te lähete tihti vihasena magama, hakkab see teie suhtele väga halvasti mõjuma.

Vihasena magama minek jätab su kallimale halva mulje

Kujuta ette, et keset tüli sa keerad lihtsalt oma kallimale selja ja otsustad, et sina jääd nüüd magama. See lihtsalt ei toimi, sest sellega saadad sa oma kallimale signaali, et ta ei ole sulle oluline.

Allikas: Brightside