Tööl käimine

Kui sa tõesti oled haigeks jäänud, võta haigusleht või uuri, äkki saad väiksema koormusega kodus töötada. Kindlasti ära mõtle, et sa pead külmetuse ajal samamoodi edasi toimetama. Ei, sa peaksid rahulikult kodus ennast ravima.

Trenni tegemine

Jah, võib-olla sa tunned, et sinu jõusaali kuukaart ei saa siis täies mahus kasutatud ja tekib kurbus, et raha läheb raisku, aga tervis on siiski tähtsam kui raha. Ja kui sa ennast korralikult ravid, saadki varsti juba trenni edasi teha.

Vähene veejoomine

Teatavasti higistavad inimesed külmetushaiguste ajal rohkem, mis tähendab, et kehast läheb rohkem vedelikku välja. Joo palju vett ja kindlasti ka teed.

Vähene magamine

Haiguse ajal tuleb anda kehale aega paranemiseks. Kui sa piisavalt ei maga, lükkad ise kogu aeg paranemisprotsessi edasi ja teed endale kohutavalt liiga.

Suitsetamine

Kui sa oled krooniline suitsetaja, siis sa kindlasti tead, et peaksid suitsetamise üleüldse lõpetama. Aga see tahtmine peab tulema sinu enda seest. Kuid rääkides haige olemisest, siis jah, suitsetamine ei aita kuidagi kaasa sinu tervenemisele.

Allikas: PopSugar