Mis siis juhtub, kui sa vähendad rinnahoidja kandmise aega või lõpetad selle sootuks?

Keha vereringlus paraneb

Kuna rinnahoidja on enamasti väga keha ligidal ja vahel ka pitsitab, mõjub see vereringlusele halvasti. Kuna see on ebaloomulikult keha ümber, ei saa veri liikuda nii, nagu peaks.

Sa saad paremini magada

Kuna rinnahoidja on kitsas ja ebaloomulik, oleks mõistlik see oma uneajaks seljast ära võtta. Sul on palju vabam ja parem olla, isegi kui alguses tundub see harjumatu.

Su rinnad võivad tunduda tegelikkusest suuremad

Jah, see on tõesti võimalik! Enamasti muutuvad naistel rinnad suuremaks kas raseduse või kaalutõusuga. Kuid kui sa lõpetad pikaks ajaks rinnahoidja kandmise, hakkab gravitatsioon neile üks hetk mõjuma. Ära muretse, need ei hakka vajuma, kuid tunduvad siiski suuremad.

Rinnad muutuvad tugevamaks ja pringiks

Kui muidu toetab rinnahoidja rindu, siis nüüd on nad vabalt. Seetõttu muutuvad nad ajaga tugevamaks ja ei pruugi pika aja peale olla enam nii hellad ja tundlikud. See on boonus naistele, kes muidu kurdavad tundlike rindade üle.

Rindade üleüldine tervis muutub paremaks

Kui sa oled pikalt maadelnud näiteks vistrikega, mis tekivad rindade peale ja nende alla, siis rinnahoidjast loobumisel peaksid ka punnid ära kaduma. See on sellepärast, et siis ei jää mustus enam rinnahoidja alla, mis ei ole ka kuigi hingav materjal.

Allikas: BrightSide