1. Kõrvavaik on normaalne. Sa ei peaks seda eemaldama. Inimesed tekitavad ise endale seeläbi erinevaid probleeme. Kui sul on päriselt vaja kõrvast vaiku eemaldada, pöördu professionaali poole.

2. Naised, palun ärge kasutage seepi ega dušigeeli, et oma vagiinat seespidiselt pesta. Sealne pH tase on väga tundlik ja just nii võid endale probleeme juurde tekitada. Pese oma jalgevahet, aga mitte seespidiselt. Su vagiina puhastab end ise, täpselt nagu su silmamunad. Kas sa pesed oma silmamune? Ei. Kas sa pesed oma nägu? Jah.

3. Poes müüdavad detox-kuurid on jura. Sinu kehas on mitu organit, mis suudavad ise kehale detoxi teha, kui sa nende eest hästi hoolt kannad.

4. Ära hoia pissihäda liiga kaua kinni. Su põis ei tohiks olla liiga täis, sest aja jooksul võib see välja venida ja põielihaseid kahjustada.

5. Võta kontsertile või mõnele valju muusikaga etendusele kõrvatropid kaasa. Ära kuula kõrvaklappidega muusikat liiga kõvasti. Su kuulmine ei taastu.

6. Hoolitse oma jalgade eest

7. Kontrolli oma kehahoiakut, sest see võib hoida ära pea- ja seljavalu

8. Igapäevane liigutamine mõjub su tervisele suurepäraselt, aga kui sa oled aktiivne ainult ühe tunni päevas ja ülejäänud sellest laiskled, ei ole see piisav. Seega, tõuse laua äärest iga tunni järel 5-10 minutiks püsti ja jaluta või tee kükke.

9. Sa ei vaja kõige ravimiseks antibiootikume

10. Pese oma hambaid kaks korda päevas vähemalt kaks minutit järjest. See võib aidata sul tulevikus tuhandeid eurosid kokku hoida.

11. Asjad muutuvad hullemaks, kui sa liiga palju muretsed. Tervise hoidmiseks on ainult kolm reeglit: ära suitseta, tee trenni ja ära muretse.

12. Käte pesemine on väga oluline!

13. Mitte ükski probleem pole liiga piinlik, et seetõttu arsti juurde minemata jätta

14. Suitsetamine on kõige hullem asi, mida sa oma kehale teha saad. Sellest loobumine on raske, aga palun proovi!

15. Ka alkohol mõjub sulle väga-väga halvasti

16. Maga rohkem!