Kui sa hoiad veeklaasi öökapi peal ja juhtumisi on seal ka sinu telefon, mille sa oled ööseks laadima pannud, võivad veeklaasi ümber ajamisel olla kurvad tagajärjed. Nimelt võib kõige hullemal juhul ümber läinud klaasi ja pistikus oleva laadija kooslus tekitada tulekahju, veidi kergemal juhul võid oma telefoni tuksi keerata.

Samuti saab veeklaasist ideaalne paik tõeliseks bakteripesaks. Veeklaas on ju pealt lahtine ja öö on piisavalt pikk aeg, et sinna koguneks igasugust silmale mittenähtavat jama. Kui hommikul sealt lonksu võtad, ei saa sa enam kindel olla, et jood puhast vett. Mõnel juhul võib veeklaasi põhja vaikselt koguneda ka sade ja sel juhul on tihti isegi maitsest tunda, et hommikul võetud lonks vett ei sarnane enam kuidagi õhtuse joogiveega.

Ja kui sa tahad nautida kvaliteetset und, siis tasuks kindlasti veeklaas oma voodi juurest eemaldada, sest kui sa oled harjunud mitu korda öösel vett jooma, ei saa sa sellest harjumusest muidu lahti, kui pead lihtsalt end ümber harjutama, et ei joo. Sa ei saa ju järjest magada, kui pidevalt üles ärkad. Lisaks sellele käivad need inimesed, kes joovad öösiti vett, ka tihedamini vetsus end kergendamas ja see häirib une kvaliteeti. Alguses võib vee joomisest loobumine tunduda imeliku ja häirivana, kuid kui sa hakkad päeva jooksul rohkem vett tarbima, ei ole sul tegelikult öösiti enam vaja juua.

Kuid kui sa siiski tahad öösiti vett juua, tasub seda teha kinnisest pudelist, et sa ei saaks kogemata ohtlikku olukorda tekitada selle ümber ajamisega või ei muudaks sa oma joogivett potentsiaalseks bakteripesaks.

Allikas: Brightside