Vaatame siis järele, mis on kõige populaarsemad isud, mis inimestel aeg-ajalt tekivad, ja mida keha siis hoopis tegelikult vajab.

Vürtsikas toit

Kui mõelda vürtsika toidu peale, tuleb esimesena silme ette tšilli või pipar. Inimestel isutab selle järgi enamasti siis, kui nende keha vajab kapsaitsiini, see on valuvaigistava toimega aine, mis leevendab näiteks lihasvalu.

Šokolaad

Kõige tüüpilisem toiduaine, mille järele inimestel tavaliselt isutab. See on aga kõige ehtsam märk magneesiumipuudusest.

Maapähklivõi

Kui sul isutab järsku tugevalt maapähklivõi järele, võib sul olla mitme erineva aine puudus. Maapähklivõi sisaldab proteiini, antioksüdante, magneesiumi, rauda ja kaltsiumi. Väikeses koguses on seda isegi mõistlik isu korral tarbida.

Jää

On päris palju rasedaid naisi, kes on tunnistanud, et on lapseootuse ajal tahtnud lihtsalt jääkuubikut närida. See on märk aneemiast, rauapuudusest kehas.

Liha ja hamburgerid

Kui sul on täiesti vastupandamatu isu lüüa oma hambad mahlasesse hamburgerisse, siis kõige tõenäolisem on, et kehas on proteiinipuudus. Seda on võimalik väga lihtsasti omistada ka taimsetest allikatest, ei ole vaja üldse hamburgerit süüa.

Allikas: Brightside