Kahjuks ei saa punetavat vistrikku ühe tunniga ära kaotada, aga saab teha kõik selleks, et seda poleks näha. Kui saaks, siis ei peaks ükski naine enam muretsema. Küll aga saab punetust vähendada ja jätta mulje, et vistrik on tegelikkusest veidi väiksem.

Selleks vajad vaid jääkuubikut ja puhast rätikut. Säti jääkuubik rätikusse ja suru õrnalt vistrikule, hoia seda seal paar minutit. Siis eemalda rätik umbes viieteistkümneks sekundiks ja siis hoia uuesti rätikut jääkuubikuga vistrikul. Korda tegevust nii kaua kuni sul aega on, või kuni tunned, et enam ei jaksa. See aitab vähendada vistrikus olevat põletikku ja samuti peaks see punetust kasvõi natukene vähendama.

Paljud naised kasutavad peitekreemi ja puudrit, et vistrikku peita. Peitmiseks on see küll ideaalne viis, enamasti polegi aru saada, et meigikihi all ebameeldiv üllatus oleks, aga kahjuks naha seisukohast ei mõju see üldse hästi. Meik aitab kaasa sellele, et vistrikus tekiks põletik. Paar tundi ei tee küll enamasti midagi hullu, aga peale üritust tasuks kiiresti meik eemaldada ja lasta vistrikul lihtsalt olla. Kindlasti ära pigista seda! Ahvatlus võib küll suur olla, aga sellest võib arm jääda.

Allikas: Cosmopolitan