1. Arame vetikat (mis ei näe välja eriti isuäratav, pigem meenutab pruune kingapaelu) tasub kasutada vokiroogades koos shitake-seente ja soba nuudlitega.

2. Dulse on Atlandi ookeanis leviv suure joodisisaldusega punavetikas, mis praadides võtab peekonisarnase maitse, mistõttu see sobib suppidesse, salatisse või võileiva vahele.

3. Nori lehte, mis sushile ümber rullitakse, ei pea enne kasutamist leotama ning peale sushi võib seda mässida muudegi riisist ja kalast koosnevate suupistete ümber, et imiteerida Jaapani tänavatoite.

4. Wakame on miso supi kohustuslik koostisosa, kuid seda kohtab teisteski suppides ja salatites.

5. Kombut peetakse umami ehk Aasia köögi kõige olulisema maitse peamiseks koostisosaks ja seda kasutatakse suppides.

Loe pikemalt erinevatest supertoitudest märtsikuu Maakodust.