Kookosõli on kasulik

"Kookosõli sisaldab umbes 80 protsenti küllastunud rasva ja ehkki see on tervisele kasulikum kui näiteks lihatoodetes sisalduv küllastunud rasv, ei ole kookosõli siiski mõeldud igapäevaseks tarbimiseks," kinnitab Norris.

Gluteenivaba dieet on tervislikum

Dietoloogi sõnul peab see väide paika siis, kui inimesel on diagnoositud gluteenitalumatus, kuid neil, kellel seda pole diagnoositud, soovitab Norris siiski mõistlikus koguses gluteeni tarbida, mitte moe pärast seda päevapealt oma menüüst välja jätta.

Süsivesikud teevad paksuks

Mitte süsivesikud ei tee paksuks, vaid inimeste eluviis, kus tarbitakse rohkem kilokaloreid kui neid jõutakse ära kulutada.

Näksimine on halb

Dietoloog sõnab, et see väide peab paika nii ja naa, oleneb sellest, mida keegi on harjunud näksima. Kui inimesele meeldib kartulikrõpsude peale kulistada limonaadi, siis see on tõesti halb. Kuid kui vahepalaks on näiteks üks keedumuna ja spinat, või Kreeka jogurt, siis ei ole selles midagi halba.

5-6 väiksema portsjoni söömine päeva jooksul on parem kui 3 korda sooja toitu

Siin on sarnane lugu nagu süsivesikutega, oleneb sellest, palju sa kaloreid tarbid. Kui sa 5-6 söögikorra ajal sööd sama palju nagu muidu sööksid kolme toidukorra ajal, siis on kõik igati normaalne.

Kohv on ebatervislik

Suures koguses jah, aga üks tassitäis hommikul ei tee midagi halba, välja arvatud juhul, kui see paneb su südame puperdama või tekitab kehva enesetunde. Siis tasuks juua midagi muud.

Allikas: Daily Mail