1. Riis

Toitumisnõustajad kordavad pidevalt, et riisi ei tohiks süüa hilja õhtul, sest see sisaldab palju tärklist. Kui sööd riisi õhtul, on su kõht punnis ja ööuni rikutud. Lisaks võib see olla põhjuseks, miks sa ei suuda kaalu langetada, sest kehal on riisi raskem seedida.

2. Piim

Piim on valgu- ja toitaineterikas, mistõttu peetakse seda tervislikuks joogiks, aga ekspertide sõnul või see muuta sind laisaks, sest piima seedimine võtab kaua aega. Seetõttu on parim aeg piima joomiseks õhtu, sest see lõõgastab su keha ja toitained imenduvad efektiivsemalt.

3. Hapupiim

Kui tarbid hapupiima hilisõhtul, tõstab see su kehatemperatuuri ja põhjustab seedehäired. Seetõttu tasub hapupiima joomine jätta päevasesse aega.

4. Roheline tee

Paljud inimesed armastavad juua rohelist teed, sest sel on palju kasulikke omadusi, aga seda vaid juhul, kui jood teed õigel ajal. Hommikul vara kofeiini sisaldava rohelise tee joomine ei pruugi just parim idee olla, sest see põhjustab mao happelisust ja viib vedeliku kehast välja. Seetõttu eelista rohelist teed muul ajal päevas.

5. Õunad

Õunad sisaldavad rikkalikult orgaanilist hapet, mis tõstab ka kõhu happelisuse taset ja seetõttu ei tasu seda süüa õhtuti. Päevasel ajal on aga õunad väga kasulikud.

6. Banaanid

Banaani ei tohiks süüa õhtuti ega tühja kõhu peale, sest see võib põhjustada seedehäired. Aga päeva jooksul süües on see suurepärane energiaallikas.

Allikas: Stylecraze