Siin on mõned nipid, mida ta Daily Maili vahendusel õpetas:

1. Ära iial serveeri kanapastat

Andrew tunnistab, et tema restorani investorid nõudsid, et Andrew lisaks ka kanapasta menüüsse, sest inglastele meeldib väga kana, aga tema vaidles vastu. “See, et kana ja pastat ei tohi ühes toidus kasutada, on miski, mida põlvest põlve itaallastele õpetatakse,” tunnistas ta ja selgitas, et pastat tuleks alati valmistada kastme sees, mis tähendab, et sa pead ka kana kastmesse lisama, mistõttu see valmib keemise teel ja see on Andrewi sõnul “kõige hullem viis, kuidas kana valmistada”.

2. Ära iial söö bolognese kastet spagettidega

Vaatamata sellele, et just spagetid on kõige populaarsem pastasort, mida bolognese kastmega süüakse, on see suur viga ja kasutada võiks hoopis pappardelle’sid. “Oluline on, et kaste kataks kogu pasta ja lihatükid jääksid selle külge kinni — selleks vajad midagi, mis sisaldab muna, on laiem ja pikem,” selgitab ta. “Nii saad siidiselt siledad kuldsed ribad, mis selle kastmega hästi sobivad.”

3. Ära vali pestokastme jaoks penne pastat

Pestoga sobib paremini hoopis näiteks casarecce. “Kui ostat pestot poest, ka head versiooni, on see väga õline ja sisaldab palju basiilikut,” selgitas Andrew. “Traditsiooniliselt on see aga kreemjas ja peaks sisaldama juustu, näiteks Parmesani või pecorinot, aga kuna need on meil kallid, on nende kogus sageli minimaalne.” Seetõttu soovitabki ta kasutada hoopis casarecce’t, et pesto taldrikupõhja ei valguks ja kogu õli pastasse imbuks.

4. Pasta olgu alati al dente

Täpselt nagu Anni Arro reklaamides rõhutab, kinnitab ka Andrew, et pasta peab tõesti olema al dente. “Tänu sellele on pastat palju kergem seedida, sest mida rohkem sa seda küpsetad, seda pudisemaks see muutub,” kinnitab ta.