Fitness guru Amanda Meixner postitas selle foto Instagrami, et tõestada, et inimesed ei pea terve päeva jooksul nälgima, et kilosid kaotada. Tegelikult võib kalorite piiramine ja valesti valitud toit hoopis halvasti mõjuda ning võid lõpuks hoopis sadu lisakalorieid tarbida, mis tähendab, et võtad kaalus juurde, mitte alla.

Kui su eesmärk on kaalu kaotada, siis selle asemel, et end pidevalt piirata, proovi hoopis oma toidukorrad paremini läbi mõelda ja terveks päevaks ka tervislikud snäkid muretseda. See aitab hoida söögiisud kontrolli all ja sa ei tunnegi päeva lõpus, et tahaks terve oma köögi tühjaks süüa. Mõtle läbi päevane kaloraaž ja vaata, et sa lisaksid igasse päeva ka piisavalt valke, tervislikke rasvu, kiudaineid ja häid süsivesikuid. Kingi endale iga päev ka üks väike "auhind", et oma isusid paremini kontrolli all hoida ja hilisemat õgimist vältida.

Kui juhtub, et sa siiski libastud ja sööd nii nagu foto ülemisel poolel näidatud, ära ole enda peale liiga pahane. Selle asemel, et end hukka mõista, tunnista seda ja liigu edasi. Homme on uus päev ja võimalus värskelt alustada.

Allikas: Popsugar