1. Ta jumaldab head karrit. Naine teeb ise väga hästi süüa ning karrid on tema eriliseks lemmikuks. Tema abikaasa prints William küll tögab oma kallimat pidevalt ning väidab, et Kate`i kokandus ongi põhjuseks, miks ta nii palju kaalust alla on võtnud, aga tegelikult naudib mees Middletonide perega koos olemist ja ühiseid normaalseid õhtusööke, mil kogu pere on koos laua taga.

2. Ta peab rangelt dieeti. Enne pulmi olevat Kate oma niigi õblukese figuuri trimmimiseks kasutanud Dukani dieeti, mis paneb rõhku valgule ja välistab süsivesikud ja millele on truuks jäänud ka Gisele Bündchen ja Jennifer Lopez.

3. Au sees on perekonna retseptid. Esimeseks kuninglikuks jõulupeoks mõtles Kate välja nutika kingituse kuningannale: ta meisterdas valmis ja pakkis kenasti ära purgikese oma vanaema tšatnit. “Olin selle pärast pisut mures, aga õnneks märkasin järgmisel päeval seda söögilaual,” meenutab naine.

4. Kaalu langetamiseks valib ta toortoidu, mis on ühtlasi ka tema säravate juuste ja tugevate küünte saladuseks. Tema lemmikuteks on ceviche, goji-marjad, gaspacho, arbuusisalat, mandlipiim ja marjad.

5. Ta ei ütle kunagi ära luksuslikest hõrgutistest. Kui Will ja Kate oma lapsed pühadeks Sandringhami kuninganna juurde viivad, ootab neid seal ees hulk head-paremat. Näiteks jõuluhommikul enne jumalateenistust süüakse korralik hommikueine, sellele järgneb mereannisalat ning kalkun koos teiste traditsiooniliste jõuluroogadega (porgandid, brüsseli kapsad või pastinaak).

6. Ta nägi kõvasti vaeva, et oma isu taastada. Kõiki kolme last oodates tabas Kate´i eriti ränk hommikune iiveldus, mille tõttu ta iga kord ka haiglasse sattus. Selleks, et ta üldse oleks suuteline midagi sööma, tehti talle hüpnoteraapia seansse. Avokaadod, kaerahelbepuder ja marjad aitasid tal tervislikku kaalu hoida.

7. Talle meeldib toiduga eksperimenteerida ja uusi asju katsetada. Ametlikel välisvisiitidel pakutakse paarile palju erinevaid ja eksootilisi roogasid ning Kate ei kohku millegi ees tagasi.

8. Magustoidule on alati ruumi. Perekondlikel üritustel on alati laual hulk häid kodus tehtud maiustusi ja jõulude ajal ei puudu menüüst kunagi puuviljakook ja traditsiooniline jõulupuding.

Allikas: Women`s Health