Eriolukorra ajal avastasid paljud inimesed, et päris mugav on käia kõigest kord nädalas poes ja osta vajalikke asju. Esiteks hoiab see päris palju aega kokku, teiseks hoiab kokku ka päris suure summa raha, sest kord nädalas käies jäävad ära emotsiooniostud.

Kuid kõik toiduained ei säili kahjuks väga kaua. Näiteks armastavad paljud inimesed kokku osta suure hunniku köögivilju, aga need naljalt üle paari nädala ilusad ei püsi. Mida siis teha?

Üks Austraalia ema jagas Facebookis üpris geniaalset nippi, ehk selle asemel et näiteks porgandeid ja sellerit tükkideks lõigata ja karbis hoiustada, lõikab ta need küll tükkideks, aga paneb klaaspurki vee sisse. Niimoodi tehes säilivad nad pikalt värskena ega muutu koledaks, vesi tagab selle.

Et see toimiks, paneb ema inimestele südamele, tuleb ikkagi vett vahetada igapäevaselt.

Kuna ta jagas seda nippi Facebookis, sai ta päris kiiresti sadu kommentaare, kus inimesed ütlesid, et see on tõesti päris geniaalne.

"Minu abikaasa on seda nippi kasutanud erinevate köögiviljadega aastaid. Alguses mõtlesin, et mis imelikku asja ta teeb, aga see tõesti toimib," kirjutas üks naine.

"See on täiesti fantastiline. Kuidas ma ise selle peale tulnud ei ole," kirjutas teine.

Ehkki see ema katsetas ainult porgandi ja selleriga, julgustab ta inimesi proovima ka teiste köögiviljadega, sest ta usub, et see nipp toimib kõige peal.

Allikas: Daily Mail