2. Kui üks magab selili ja teine paneb oma pea tema õlale, siis näitab see selilimagaja võimupositsiooni suhtes, ent ka soovi teist kaitsta. Kes magab pea sellise õlal on suhtes sõltuv pool.

3. Seljad vastakuti — selle magamisasendi tähendus sõltub suuresti sellest, kui suur ruum teie kahe vahel on. Kui seljad puutuvad kokku, märgib see kindlat paarisuhet, kus hinnatakse üksteisele antavat hingamisruumi, säilitades samas ka omavahelist sidet.

4. Kui magate näoga üksteise poole, on teil tugev emotsionaalne side. Kui te magades üksteist ka puudutate sellises asendis, siis saate üksteisest hästi aru ja soovite suhtes samu asju.

5. Kui te mõlemad armastate aga magada kõhuli, võib see tähendada väikseid probleeme paradiisis.

6. Magades üksteisest eemal, kuid hoides käest kinni või puudutades teist muul moel, siis näitab see seda, et tunnete end suhtes kindlalt.

7. Kui teie jalad on magades kokku põimunud, ent kehad kokku ei puutu, siis on see märk teie kummagi soovist suurema emotsionaalse ja füüsilise läheduse järele.

8. Üksteise kaisus magamine on tavaline suhte algusperioodil, kui üksteisest ei saa ega saa küllalt ja just seda selline magamisasend ka tähendab.

9. Kui sina või su partner magab voodis nagu meritäht ja võtab enda alla tohutu ruumi, siis ei ole see hea märk. Sedasi magava inimese näol on tegemist iseka inimesega, kes tahab ise kõike kontrollida.

10. Eraldi voodites magamine võib olla tingitud sellest, et teine norskab või on valitud selline tee ka mugavuse pärast, ent see võib olla ka märk tõsistest suhteprobleemidest.

Allikas: brightside.me