Juuksemask kuivadele, kahjustatud, keemiliselt töödeldud ja elututele juustele. Sisaldab avokaado-, magusa mandli ja argaaniapuu õli, B5-vitamiini ning biotiini. Mask mõjub mõne minutiga, muutes kuivad ja tuhmid juuksed siidjalt pehmeks ning lisades neile sära ja vastupidavust.

Hind 32.90

Karmel: See oli minu absoluutne lemmik! Kuna mul on väga tugevad loomulike lokkidega juuksed, lähevad need alati pusasse ja segamini ning on eriti halvasti kammitavad. Seetõttu vajan midagi, mis neid turgutaks, aga teeks hõlpsasti hooldatavaks. See vahend kõrvaldas kõik need mured.

Lirene taastav mustasõstrakreem-seerum kätele ja küüntele

Nahka noorendav taastav kompleks toidab ja silub kuiva karedat nahka ning kiirendab naha ja küünte uuenemist. Argaaniaõli jätab nahale nähtamatu kihi, mis kaitseb pesuainete ja niiskuskao vastu. Mustasõstraekstrakt parandab naha ja küünte olukorda, tehes naha terveks ja nooreks.

Hind 4.30

Karmel: Väga meeldiva lõhna ja pehme tekstuuriga. Pärast kasutamist ei jäta kätele pikemaks ajaks ebameeldivat rasvast kihti. See, et kreem imenduks ruttu, on minu jaoks väga oluline.

Bon Merité taastav jalakreem keratiini, sheapähkli ja piparmündiga

Bon Merité jalakreem sheapähklivõi ja avokaadoõliga niisutab intensiivselt nahka ja moodustab sellele loomuliku kaitsekihi. Kreem sisaldab taimsetest proteiinidest valmistatud fütokeratiini, mis ennetab nahalõhede teket ja on efektiivne kandade niisutaja. Piparmündi-, greibi-, teepuu- ja eukalüptiõli värskendavad, vähendavad higieritust ning on kerge antibakteriaalse toimega.

Hind 7.40

Karmel: Bon Merité jalakreem tegi jalad kuidagi rahulikuks. Kuna töötan pikki päevi kontskingadel, siis kulub selline rahustav ja niisutav kreem väga ära.

Kuidas hoiad end kauni ja säravana?
Inimesed on väga erinevad, minule on juba kooliajast olnud hädavajalik pikk ööuni. Muidu mul valutab pea või tekivad tugevad migreenihood, rääkimata sellest, et silmad on kottis ja nahk on kuiv ega kannata meiki. Tuleb korralikult välja puhata, nii lihtne ongi. Inimene on tervik ja kõik mõjutab välimust – kuidas toitud, liigud värskes õhus ja välja puhkad. Kui enesetunne on kehv, ei aita ka meik. Ka praegu ERRis suurte eriliste ülekannete ettevalmistamisel pean end väga režiimis hoidma. See on tihti keeruline.