Klaaspurgis hambapasta sisaldab hambaid valgendavat bambusesütt, mis eemaldab plekid kiirelt ja tõhusalt. Mündiõli kindlustab värskuse, astelpaju, aaloe ja salvei toetavad suuõõne tervislikku mikrofloorat ning ennetavad põletikulisi protsesse. Hind 9.90

Züleyxa: “Söepasta on mõnusa lõhna ja maitsega, pärast pesu on väga värske tunne ja hambad saavad hästi puhtaks. Meeldib ka toote lihtne pakend ja naturaalsed materjalid. Mahemärki küll polnud, aga plusspunktid tulevad selle eest, et toodet pole loomade peal testitud.”

Ben & Anna hambapasta Black Natural Toothpaste

2. Dr. Hauschka tooniv ilu-kontsentraat Translucent Bronzing Tint

Kontsentraati võib sobiva tooni saamiseks segada päevakreemi hulka või kasutada omaette. Koostises olevad nõiapuu, oliiviõli, mesilasvaha ja toonivad värvipigmendid hooldavad ning siluvad ebatasasusi ja väiksemaid iluvigu.

Hind 19.90

Züleyxa: ”Hauschka oma tuttavas headuses, tooniv kreem lõhnab meeldivalt ning mõjub ka veidi jahutavalt ja värskendavalt. Kasutasin toodet ka otse näole kandes.”

Dr. Hauschka tooniv ilu-kontsentraat Translucent Bronzing Tint

3. LoodusSPA kuningakepiõliga silmaümbruskreem

Sobib eriti hästi õrna ja tundliku silmaümbrusnaha hooldamiseks, sisaldades rikkalikult niisutavat gammalinoleenhapet, naharakke uuendavaid linoleen-happeid ning nahka pehmendavat kaera-proteiini. Hind 18.-

Züleyxa: “LoodusSPA silmaümbruskreem oli minu jaoks tõeline üllataja. Väga hea ja pikaajalise niisutava toimega.”

LoodusSPA kuningakepiõliga silmaümbruskreem

1 küsimus

Kuidas hoiad end kauni ja säravana?

“Püüan end säravana hoida tervislikult toitudes ja joon piisavalt vett. Vahel turgutan end mõne toidulisandiga. Liigun värskes õhus ja magan oma unevajaduse täis. Igapäevaselt kasutan vähe kosmeetikatooteid ja kui, siis ökomärgisega. Naha harjamine ja koorimine kohvipuruga käib ka asja juurde.”

Jaga
Kommentaarid