Enne, kui asud menüü kallale, mõned soovitused:

  • Joo päevas kuni kaks liitrit vett ja maksimaalselt kaks tassi kohvi.

  • Söö aeglaselt ning mälu kõiki suutäisi vähemalt 22 korda.

  • Rikasta toidulauda maitseainetega, näiteks lisa õunale kaneeli või kikerhernestele kuivatatud paprika pulbrit.

  • Toidu valmistamisel kasuta oliiviõli.

  • Ära joo vett söömise ajal.

  • Söö alati kindlatel kellaaegadel.

  • Soovi korral võid vahetada oma­vahel päevi, kuid mitte toidukordi.

    ESMASPÄEV

    Hommikusöök

    Tatrapuder kapparite ja päikesekuivatatud tomatitega
    75 g tatart
    30 g päikesekuivatatud tomateid (pese sõelal õlist puhtaks)
    20 g kappareid
    25 g 20% hapukoort

    Vahepala

    Munaleivad
    2 keedumuna
    2 viilu Jassi seemneleiba
    20 g toorjuustu
    20 g kurki

    Lõunasöök

    Kanasült keedukartuli ja toorsalatiga
    250 g kanasülti
    2 keedukartulit
    1 tomat
    pool kurki

    Vahepala

    1 keskmine õun

    Õhtusöök

    Külmutatud köögiviljad kodujuustu ja tuunikalaga
    250 g külmutatud köögivilju
    120 g kodujuustu
    120 g tuunikalakonservi vees

    TEISIPÄEV...

Artiklist leiad tasakaalustatud, maitsva ja kõigile jõukohase salendava menüü 21 päevaks.

Jaga
Kommentaarid