Ajakirjade Kirjastus
Kui hea ka töökoha naabruses olev kohvik on, ikka tekib kord tüdimus seal pakutavast. Või siis pole see paraku taskukohane. Kodus valmistehtud lõuna on nii tervislik kui ka maitsev! Lia Virkus pakub ühe laheda idee, kuidas lõunapausi ajal kontorist välja minemata ikkagi täiesti (ja tervislikult veel pealekauba) söönuks saada.

Purgisupp

Ühele

Pildil on kaasavõtmiseks peedisupp kanaga, aga loomulikult võid purki laduda mis tahes supi meelepäraseid koostisaineid.

1 väike toores peet
1 väike toores porgand
1/3 küpsetatud kanafileed
peotäis hakitud lehtpeterselli, tilli
mõned brokoliõisikud
1–2 sl konservmaisi
värske kapsa ribasid
1 tl puljongipulbrit (soovitatavalt ökoloogilist)
soovi korral rohelisi herneid

Lao ained purki, puista peale puljongipulber ja pane külmkappi. Kalla vahetult enne söömahakkamist peale keev vesi ja jäta olenevalt toorainetükkide suurusest kaane alla 5–10 minutiks hauduma. Naudi!