Kollageen on inimorganismi kõige tähtsam valk, moodustades 30% kõikidest valkudest ning 70% naha valkude massist. Ta esineb nii ehitusmaterjali kui ka liimina, moodustades organismi kõiki rakke ning tagades kudede ja organite tugevuse, prinkuse ja elastsuse.

Laste ja noorte inimeste organismis uuenevad kollageenikiud pidevalt. 25. eluaastast alates hakkab inimese organism iga aastaga kaotama umbes 1,5 protsenti naturaalset kollageeni, 35. eluaastast kasvab see arv 15-ni ning 45. eluaastaks 30 protsendini. Naharakkudevahelise aine uuenemine aeglustub, rakud kaotavad niiskust, organism hakkab vananema ja tema funktsioonid hääbuvad. Niipea kui organism kaotab võimet kollageeni toota, kajastub see eelkõige naha seisundis: tekivad kortsud, venitusarmid, nahk muutub kuivaks ja ilmneb elujõu üldine langus. 

Jaapani auhinnatud mikrobioloog Dr. Iichiroh Ohhira töötas seda silmas pidades välja madalamolekulaarse kollageeni joogi. Võrreldes teiste turul pakutavate kollageenitoodetega kuulub selle koostisesse veel palju erinevaid ühendeid, nagu ülioluline sidekoevalk, juustele ja nahale oluline elastiin, liigeste määrdeaine ning niiskustaseme säilitaja hüaluroonhape, naturaalne antioksüdant ja rakuenergia põhitekitaja koensüüm Q10, võimas toitesegu mesilaspiim, kollageeni sünteesija C-vitamiin ning naha niiskuse säilitaja keramiid. Kõiki neid aktiivseid koostisosi aitab organismil maksimaalselt omastada Dr. Ohhira kollageenijoogis samuti sisalduv viis aastat hapendatud probiootikum, taastades samal ajal ka soolestiku mikrofloora tasakaalu.

Kollageenijooki manustatakse 10 väikest pudelit 20 päeva jooksul ning soovitatav on teha kuuri 3-4 korda aastas. Selliselt lubatakse saavutada terve, nooruslik ja särav nahk, tagades lisaks liigeste elastsusele ja heale enesetundele ka maksimaalse töövõime ja energilisuse! Dr. Ohhira kollageenijooki saab osta kodulehelt www.ohhira.ee ning mitmetest öko- ja tervisepoodidest, mille nimekirja leiab samalt lehelt.

Testimine! Kristel (44):

Dr. Ohhira kollageenijook üllatas meeldivalt! Testimisel olid tulemused kohe märgatavad ja seda juba pärast paaripäevast kasutusaega. Kui tavaliselt on minu igapäevastes iluprotseduurides näokreem esimesel kohal, siis selle toote kasutamisel ei andnud näonahk märku, et vajab kreemi ja pahatihti seetõttu lausa unustasin end kreemitada. Ka juuksed ei ole enam nii kuivad ega küüned haprad. Lisaks sellele oli kollageenijook minu rõõmuks ka meeldiva maitsega, annused kenasti ja mugavalt portsjoniteks jaotatud.