Millise spordialaga tegeled?
Läbi aegade olen tegelenud väga erinevate aladega. Käisin kooliajal tennise trennis ja kergejõustikus. Algkoolis oli mu ümber väga palju muusikat: kool oli muusikakallakuga, lisaks veel muusikakool ja poistekoor ning suureks unistuseks oli hakata trennis käima ja rohkem spordiga tegelema. Selleks oli mulle ilmselt alati suureks eeskujuks olnud isa. Ka praegu on ta sporditulemustes elav entsüklopeedia. Ülikoolis ja pärast kooli sobisid mulle mitmed alad, mida sai individuaalselt teha ning vastavalt graafikule sättida, seetõttu hakkasin tegema jõu- ja aeroobset treeningut. Lisaks sellele katsun nüüdki ikka leida aega erinevateks reketimängudeks. 

Miks valisid just selle ala?

Kui mulle anda reket kätte ja vastasmängija ning lõputult vaba aega, siis ilmselt veedaksin oma aja väljakul kuni jalg kannab. Spordimängud on alati põnevad, kuid mu graafikus tuleb tihti ette muutusi, ning kindlat kellaaega on rakse paika panna, seetõttu treenin palju individuaalselt. Kui tekib piisab vaba hetk, siis lähen. Ühtlasi meeldib mulle ka luua ise endale väljakutseid ning ennast motiveerida. Seega mida vähem sotsialiseerumist teistega, seda fokuseeritum ma treeningus olen. 

Millised on sinu treeningute eesmärgid/soovid?

Mina usun, et aktiivsel sporditegemisel on väga tugev mõju üldisele heaolule ja tervisele. Kui seda toetab ka valitud toitumine, siis selle võrra on mõju veel suurem. Lähitulevikus pole mul küll plaanis mõnele võistlusele minna, katsun pigem oma tulemusi kasvavalt hoida. Pikemas perspektiivis oleksin väga õnnelik, kui saaksin poja või tütrega koos mõnda spordimängu mängida ilma, et papal kohe kops kokku ei jookseks. 

Mis sind motiveerib?

Muusika ja tulemused. Motivatsioon on spordi juures määrava tähtsusega. Olen alati hinnanud neid, kes on sporti teinud vaid selleks, et tervislikud olla ning pean tunnistama, et ma olen pisut liiga laisk, et see mind tugitoolist lahti kisuks. Seetõttu olen tänulik, et mu tervis on olnud tugev ja pole midagi ette heita. Ikka panen klapid pähe ja proovin igal trennil mõnd tulemust parandada, olgu seda siis võhmas või jõus. Muusika viib mind momentaalselt seisu, mis on positiivne ja motiveeriv. 

Millised on sinu nipid hetkedeks kui motivatsiooni napib?

Motivatsioonipuudus ei ole tihtilugu niivõrd millegi motiveeriva puudumine, vaid pigem antud hetkel mõne demotiveeriva mõtte või tunde domineerimine. Ma olen küllaltki stoitsistliku mõtteviisiga, mistõttu usun, et ei ole mõtet üritada muuta kontrollimatut, pigem seda, mida saame kontrollida. Selleks on meie enda mõtted. Kõige demotiveeriva saab alati vahetada välja motiveeriva vastu. Tean, et kui keskendun praegusel hetkel maksimaalselt sooritusele, teen parima, et jõuda lähemale mõnele suuremale eesmärgile. Kui mingil põhjusel ei suuda seda teostada, siis rohkem ei mõtle, võtan asjad, lähen trenni ;)!