Treeningud on mõeldud kõikidele treeneritele, kes soovivad teha tutvust uute treeneritöö tööriistadega, et täiendada oma tööriistakasti ja ka harrastajatele, kes soovivad veeta mitmekülgse treeningõhtu ning teha tutvust uute treeningutega. 

Ajakava: 

  • @16:00 FUNCY FAMILY tutvustus ning ürituse sissejuhatus
  • @16:30 HEATFUNC with creator Anja Kägo (EST)
  • @17:15 PILATESFUNC with creator Maiken Sarv (EST/ IT)
  • @18:00 BUDOFUNC with Jocke Salokorpi (FIN)
  • @ 18:45 YOGAFUNC with creator Jocke Salokorpi (FIN)
  • @ 19:30 PARTYFUNC with creator Terje Hakman-Salokorpi (EST) & Rainer Rebane (EST) 

FUNCY FAMILY - Autentne ja Funtastiline treeningsüsteem igaühele. See on uue ajastu treeningute seeria ja terviseliikumise kogemus nii kehale kui meelele, mis viib sind teekonnale, et saada parimaks versiooniks iseendast. Funky Family treenerikoolitustel kasutatakse tööriistu erinevatest distsipliinidest - antiiksetest tarkuse traditsioonidest holistilise teraapiani ja neuroteadusest kvantfüüsikani. 

YOGAFUNC on Funky Family esimene kontseptsioon, mis sai alguse juba aastal 2011, kuus aastat enne FUNCY FAMILY asutamist. 2018. aasta jaanuaris nägid ilmavalgust HEATFUNC ja PILATESFUNC ning märtsis täienes stiilide valik PARTYFUNC ja BUDOFUNC treeningutega. 

YOGAFUNC - "1st rule... have fun! 2nd rule... have fun!"

See on lõbus ja mitmekülgne innustava muusikaga iga kolme kuu tagant vahetuva programmiga joogatreening, mis inspireeritud nii ashtanga joogast kui ka funktsionaalsest treeningust. YOGAFUNCi  loojaks on 20-aastase rühmatreeningute juhendamise ja koolitamise kogemusega ning ashtanga monkey jooga õpetajate koolitaja Jocke Salokorpi (FIN). YOGAFUNC ei ole traditsiooniline joogaharjutus, sest joogaasenditele lisaks on üks tähtsamaid ülesandeid muusikal ja liikumisrõõmul. YOGAFUNC treeningu esimene programm nägi päevavalgust 2011. aasta kevadel Tallinnas ja jätkub tänaseni, sest käesoleva YOGAFUNCI programmi number on juba #28. Aastast 2015 on aga YOGAFUNC treeningkonseptsioon jõudnud ka Eestist väljapoole ja tänaseks tehakse YOGAFUNCi nii Soomes, Itaalias, Lätis kui ka Austrias.

PARTYFUNC - "Like nobody's watching!"

FUNCY FAMILY treeningtoote pere uusim toode PARTYFUNC nägi ametlikku päevavalgust alles 11.03.18. See on tantsuline treening, kus liigutuste seeriat õpetatakse "vanakooli" stiilis ehk kasutades aeroobika põhisamme. Tund sobib kõigile, kellele meeldivad liikuvad ja tempokad ilma vahenditeta treeningud. Peomeeleolu loob tunnile finaalilugu, kus saab oma tunni ajal õpitud oskused proovile panna ning  ühiselt üks äge tants esitada. PARTYFUNCi esimene reegel on: "Et oleks lõbus!" Teine reegel on: "Et oleks lõbus!" Kolmas reegel on: "Et oleks lõbus!"

HEATFUNC - "It's getting hot in here!"

Nagu igal FUNCY FAMILY treeningul, on ka siin olulisel kohal muusika, mis innustab pingutama ja higistama, kuid mitte pühkides naeratust näolt. HEATFUNC on treening lihtsate, kuid tõhusate lihastreeningharjutustega vaheldumisi pulssi tõstvate liikumistega. 

PILATESFUNC - "Power in da house!"

See on lõbus pilatese tund, kus olulisel kohal on muusika ja keha süvalihaste stabiilsuse treenimine, arendades samal ajal ka keha painduvust ning tasakaalu. Eesmärk on treenida tugevaks "jõumaja" ehk keskkerelihased - ribidest vaagnapõhjalihasteni. 

BUDOFUNC - "From worriers to warriors!"

See treening on oma mõjutused saanud erinevatest vanema ja uuema aja  võitluskunstidest, milles kobineeritud nii keha kui ka meele harjutused. Regulaarne BUDOFUNC treening arendab aeroobset töövõimet, jõudu, painduvust, tasakaalu, koordinatsiooni ning meele keskendumist. Lõpeta muretsemine ja saa spirituaalseks sõdalaseks... kuid ära unusta samal ajal ka lõbutsemist. 

Vaata Funky Family kohta lisaks www.funcyfamily.com.