Grete sõnul oli Jaanus maailma kõige kodukesksem mees, kes iga päev kinnitas naisele armastust ja rääkis uhkusega oma perest sõprade ringkonnas. Ta oli hästi lähedane lastega, eriti noorema pojaga. Nüüd kõneleb Grete sellest minevikus.

Umbes poolteist aastat tagasi kuulis Jaanus raadiost ühest vaimsest koolituskeskusest ning asi hakkas teda nii huvitama, et ta liitus sellega. “Ta sattus täiesti teise maailma. Kui seni suhtles ta päev läbi peamiselt ehitusmeestega, siis ühtäkki ümbritsesid teda naised ning palju hakati rääkima hingemaailmast ja armastusest. Kuna Jaanus on kuldsete kätega ja hea südamega mees, siis meeldis ta neile naistele väga,” räägib Grete.

Ei läinudki kaua aega, kui selgus, et üks õpingukaaslastest on Jaanusesse armunud ning üleüldse on mees pälvinud paljude naiste imetlevad pilgud.

Grete ei saanud aru, mis tema mehega toimub, too oli ühtäkki täiesti muutunud inimene. Pärast üht sõnavahetust pakkis Jaanus oma asjad kokku ja kolis kodust minema. Ta üüris koos koolituselt leitud naistuttavaga toa, kus nad praegugi elavad. Jaanus ei suhtle enam lastega ning päevakorral on pika abielu lahutamine. Mis edasi?

Jaga
Kommentaarid