2. Sinu hea tuju on nakkav.
Kui oled mõne tusameelsega koos, siis hakkab tema halb tuju ka sulle lõpuks külge. Hea uudis on see, et sama töötab ka vastupidisel kujul. Kui oled heas tujus ja rõõmus, saavad teised sinu käest head energiat ja nendegi tuju läheb paremaks, sest kes ikka tahab olla kogu aeg tusameelse talve käes.

3. Sa motiveerid teisi.
Kui hoolitsed enda eest, on sul ka rohkem energiat. Hakkad unistama ja seadma mitmesuguseid eesmärke, mille poole püüelda. Sinu tegutsemistahe paneb ka teised liikuma, sest kui nad näevad, et sinul asjad õnnestuvad, hakkavad nad paratamatult mõtlema, et ka nemad suudaksid sama.

4. Sul on rohkem energiat.
Kui hoolitsed oma hinge ja keha eest, on sul kõigeks ka rohkem energiat, sest oled terve. Kõik, mille poole püüdled, õnnestub, sest sa jaksad oma asjadega tegelda. Nii et mida rohkem enda eest hoolitsed, seda rohkem ka jõuad.

5. Oled andestavam.
Kui võtad aega iseendale, siis harjutad kannatlikkust ning omandad teadmise, et iga asi sõltub millestki. Sa ei lähe enam asjata närvi, kui elu viskab vahel kaikaid kodarasse, vaid õpid neist olukordadest ning suhtud elu keerdkäikudesse rahulikult ja andestavalt.

6. Sa aeglustad sammu, kui sind ähvardab läbipõlemine.
Kui suruda end, hambad ristis, läbi kõigest, mille oled endale eesmärgiks seadnud, võib asi lõppeda käegalöömise, loobumise, ebaõnnestumise või lausa läbipõlemisega. Kui sead end esikohale, siis juba tead, millal hoogu pidurdada ja enda jaoks aega võtta.

7. Sinust saab eeskuju.
Sind vaadates ohkavad paljud: "Kuidas ta seda kõike ilma vingumata küll teeb?" ja sa vastad neile ainult üht: mina ise olen kõige tähtsam. See võib kõlada imelikult jätta lapsed isaga koju ja minna üksi kas või kinno, aga kui iseendaga rahulolemiseks on seda vaja, siis tuleb seda teha. Ja võibolla saab sinust seda tehes ka teistele hea eeskuju.