Sinu tugevuseks, isegi kui tunned end väeti ja nõrgana, on sinu iseseisvus. Astu samm eemale inimestest või olukordadest, mis sulle meelehärmi valmistavad, hinga rahulikult. Haara ohjad, võta tagasi, mis sulle kuulub ja sa tunned, et elul pole vigagi. Sa suudad küll!

SÕNN (20. aprill — 20. mai)

Sõnnid on väga loomingulised. Kui miski veereb allamäge, siis rakenda negatiivne energia millegi uue loomise vankri ette. Või veel parem — võta seda kui väljakutset. Koonda oma jõud probleemi tuuma väljaselgitamisele ja mõtle kastist välja. Ole loominguline!

KAKSIKUD (21. mai — 20. juuni)

Kaksikuna oled äärmiselt kohanemisvõimeline, suudad kohaneda isegi sellega, mis esmapilgul tundub muserdav. Sul on oskus mõelda olukord enda jaoks sobivaks, nii et anna aga minna.

VÄHK (21. juuni — 22. juuli)

Kui asjad hakkavad valesti minema, siis jää selle juurde, mida sa tead. Vähi tugevuseks on empaatiavõime. Kaevu sügavamale ja püüa mõista, mis sind endast ikkagi välja viis. Kõige olulisem on olla enda vastu kaastundlik ja armuline, täpselt nii, nagu sa oled teiste vastu, kui neil pole just kõige parem olla.

LÕVI (23. juuli — 22. august)

Lõvi on lõvi — ta on enesekindel. Tõuse maast, klopi oma riided puhtaks ja mine edasi. Sa tead küll, kuidas.

NEITSI (23. august — 22. september)

Kui miski valmistab sulle meelehärmi, siis püüa vaadata asjadele praktiliselt, sest sinu suurim tugevus on realistlik suhtumine asjadesse. Ole aus iseenda ja olukorra suhtes ja nii tekivad ka lahendused.

KAALUD (23. september — 22. oktoober)

Kaalud oskavad asju tasakaalus hoida. Probleemile lähenedes püüa asju vaadata mitmest vaatevinklist. Mõtle asja üle natuke järele ja küll näed, et lahendus, mis su elu taas harmooniasse viib, on täiesti olemas.

SKORPION (23. oktoober — 21. november)

Skorpioni tugevuseks on see, et ta teab täpselt, kes või mis ta on. Kui probleem tekib, astu samm tagasi, lae ennast, et võiksid oma keskmesse tagasi tulla. Kui tunned end taas hästi, näed selgemalt ka seda, mis sind endast välja viis.

AMBUR (22. november — 21. detsember)

Lase oma optimism valla, sest just see on sinu tugevus. Kui vaatad pooltühjale klaasile pilguga, et see on peaaegu täis, siis lahenevad sinu jaoks ka mitmed madalseisud.

KALJUKITS (22. detsember — 19. jaanuar)

Kui sul on halb päev, siis viib sind edasi su ambitsioonikus. Kui lased oma ambitsioonid valla, siis märkad õige pea, et motivatsioon taastub ja energia tuleb tagasi.

VEEVALAJA (20. jaanuar — 18. veebruar)

Veevalaja tugevuseks on ausus. Kui miski on su päeva ära rikkunud, siis ole enda vastu aus ja tunnista oma tundeid, nii leiad ka häid ideid, kuidas oma tuju parandada.

KALAD (19. veebruar — 20. märts)

Isegi kui inimesed su elus valmistavad sulle pettumust, ei unusta sa kunagi seda, kuidas olla nende vastu kaastundlik. Luba seda iseendale samuti! Ole iseenda vastu armuline ja küll asjad laabuvad.

Allikas: Thought Catalogue