Aga kuidas?

1. Ära sel aastal uusaastalubadusi anna

Olgem ausad, need on niikuinii üsna rumalad, sest julgustavad meid panema endale ebamääraseid eesmärke, mille nimel siis terve aasta vaeva peaksime nägema, aga ootamatult nagu ikka hakkab see aasta taas lõppema ja avastad, et sa pole omadega kuhugi jõudnud.

Seega, ära sel aastal seda viga tee ja sea endale hoopis igakuiseid eesmärke. Sa võid panna endale ka ühe suure eesmärgi terveks aastaks, aga siis peaksid panema paika ka väiksemad igakuised eesmärgid, mis aitavad sul seda suurt saavutada.

Ja parim asi selle juures? Sa võid alustada juba täna.

2. Ole teadlik oma tegevustest

Sa ei ole võimeline oma eesmärke saavutama, kui sa elad autopiloodil. Kui oled teadlik oma tegevustest, suudad neid ka paremini kontrollida.

Võta end autopiloodilt maha, kui soovid 2020. aastal edukam olla. Ja mida varem sa seda treenima hakkad, seda parem, sest kui uus aasta algab, on sul juba nii palju kergem.

3. Mõtle välja, mis sind tegelikult õnnelikuks teeb

Kui sa mõtled ühele päevale kui tühjale purgile, siis millega sa selle purgi täidaksid, et oma eesmärkideni jõuda? Üks Dropboxi asutajatest proovis seda harjutust, pannes samal ajal kirja, mida ta iga tund tegi ja see šokeeris teda. Ta purk oli täis liiva — mõttetuid tegevusi, mis ei viinud teda mitte kuhugi.

4. Ära ole tavaline, ole ebatavaline

Kui soovid 2020. aastal edukas olla, pead ka ise oma potentsiaalist teadlik olema ja selle järgi elama. Kõik, mida sa soovid, on võimalik. Just sina oled iseenda suurim takistus, mistõttu pinguta rohkem ja ole ebatavaline.

Pane oma kõige suuremad eesmärgid kohe praegu kirja. Sul on veel mõned nädalad, et vähemalt üks neist enne aasta lõppu juba täide viia.

Allikas: CGD