Meeste ja naiste aju ülesehitus on erinev

Näiteks on ajus selline osa, mida nimetatakse "suhtluskeskuseks" ja naistel on see 2,5 korda suurem kui meeste oma. Sellepärast väljendavad naised rohkem oma emotsioone ja kui mehed pööritavad tihti sellepeale silmi, öeldes: "ära ole nii emotsionaalne!" siis alati ei ole võimalik naistel sellele soovile vastata, puhtalt aju ülesehituse tõttu.

Sa ei pea olema rikas selleks, et endale head naist leida

Kui sinu prioriteedid on paigas, sa tead, mida sa suhtest otsid ja tead ka seda, mida sa tulevikult ootad ning mis on sinu suurimad eesmärgid, siis lõpuks leiab ka õige naine tee sinu juurde. Kui sa aga ei suuda seda imelist kallimat kuskilt leida, siis üks hetk peaks peeglisse vaatama, sest on ka võimalus, et viga peitub sinus endas.

Ka naised on lihtsalt inimesed, keda ei peaks idealiseerima

Jah, kes seda veel ei teadnud - ka naised peeretavad ja krooksuvad ning kui sa pole veel ühtegi naist ilma meigita näinud, siis nad ei ole alati näost nii ideaalsed. Päris paljudel naistel on ka vistrikke ja vahel ei viitsi nad ennast korralikult igalt poolt raseerida. Ja see kõik on täiesti normaalne.

Isegi kui naine eelistab võrdõiguslikkust, soovib ta ikkagi, et sa jääksid meheks

Enamik naisi soovib ikkagi, et mehed teeksid ka vahel kohtinguõhtuteks plaane või avaksid naistele autouksi. Või aitaksid neil kõvasti kinnikeeratud purki avada. Võrdsust saab saavutada ka muul moel. Ära karda olla mees.

Sul ei ole õigust otsustada naise keha üle

Vahet ei ole, kui rikas sa oled. Vahet ei ole, kas sa oled tegelikult abielus ja sul on kõrvalsuhe mõne teise naisega. Samuti ei ole vahet sellel, kui armas ja hoolitsev sa oled. Kuid sul ei ole õigus nõuda naiselt midagi, mida ta teha ei soovi. Isegi kui ta on sulle hommikul öelnud, et õhtul on ta täiesti sinu oma ja sa võid temaga teha mida iganes, võib ta päeva jooksul oma otsust muuta ja on normaalne, et sa tunned ehk kerget pettumust, aga sa ei saa teda millekski sundida.

Allikas: YourTango