Niiet mehed, kui te seda loete ja olete juba pikalt olnud naise otsingul, kuid ei suuda seda õiget imelist kaaslast leida, siis mõelge kriitilise meelega, ehk olete üks kümnest tüübist, keda naised ei ihalda:

1. Mängur ehk sebija — mees, kui sina ei taha endale naist, kelle seest on terve armee läbi sõitnud, siis usu meid, ka naised tahaksid meest, kes suudaks rahulduda ühest kallimast.

2. Töönarkomaan — kui sul pole kunagi naise, pere ega kodu jaoks aega, siis muuda oma prioriteedid ümber.

3. Täielik perfektsionist — elu ei ole ideaalne ja ehk oleks aeg hakata sellega leppima!

4. Memmekas — oled 45 ja elad ikka oma emaga, või ei suuda ise oma nõusid pesta ega sokke kokku korjata? Tee omad järeldused.

5. Masendav mees — olgu, saame aru, sul on olnud eelnevalt väga palju halbu suhteid. Aga äkki saaksid nüüd sellest üle?

6. Katkise lapsepõlvega mees — paljudel meist on olnud halb lapsepõlv. Kui sa ei suuda sellega leppida, külasta psühholoogi ja tegele oma vaimse traumaga.

7. Laristaja — kui mees ei suuda oma rahadega hakkama saada ja peab tihti kuu lõpus naiselt laenu küsima, on see päris eemaletõukav.

8. Pereprobleemidega mees — kõik inimesed oma perekonnast ei peagi meeldima, aga kui sa neid kõiki vihkad, ehk võib asi olla ikkagi hoopis sinus?

9. Ebakindel mees — sulle ju ka ei meeldi, kui naine on millegi suhtes ebakindel, eelkõige enda suhtes. Usu meid, ka naistele ei meeldi selline mees!

10. Teadmatuses olev mees — kui sa ei tea, mida sa tahad, sul ei ole kindlaid eesmärke, siis kuidas sa saaksidki eeldada, et leiad endale kaaslse?

Naised, rääkige kaasa — milline omadus on teie meelest mehe juures kõige eemaletõukavam?

Allikas: YourTango