1. Sa ostad endale sportauto või kui sul sellist raha ei ole, tunned sa järsku meeletut vajadust selle järele.

2. Kohutavad meeleolumuutused, mida sa ei suuda isegi seletada. Samuti oled sa järsku hakanud tegema impulsiivseid otsuseid.

3. Sinu unegraafik on muutunud tundmatuseni. Sa magad öösiti nüüd kas 4 tundi või 12 tundi, aga kindlasti ei maga sa täis normaalseid unetunde.

4. Sul on vajadus näha välja selline, nagu oli su välimus 20 aastat tagasi, mistõttu on sul vaja kiiremas korras oma õllekõhust lahti saada.

5. Sa jätad oma vanad sõbrad selja taha ja otsid endale aastaid nooremaid sõpru, sest tahad ka ennast tunda noore ja ägedana.

6. Sul on tekkinud täielik masendus, sest sa ei ole oma eluga rahul ja sa tunned, et sul ei ole enam midagi saavutada ning kõik nooruspõlve unistused jäid täitmata.

7. Sul on sagedased mõtted surmast ja sa oled üpris kindel, et lõpp on lähedal.

8. Sa tuled päevapealt töölt ära, sa ei aruta seda otsust oma naisega ja oled kindel, et leiad endale kohe unistuste töökoha.

9. Sa arvad, et naine ei rahulda sind piisavalt ja sa oled ikka piisavalt kõva mees, et leida endale armuke, kes on sinu teismelisest tütrest vaid mõned aastad vanem.

10. Sa arvad, et sul on depressioon ja sa lased arstil endale välja kirjutada antidepressandid, sest sa oled kindel, et mitte miski muu sind enam aidata ei saa.

11. Sinu alkoholi tarbimine tõuseb lakke ja sa ei suuda enam lõpetada. Kui sa pole kunagi varem suitsetanud, siis nüüd on suur võimalus see halb harjumus endale külge saada.

12. Sa tunned kogu aeg igavust ja nõuad oma pooleldi täiskasvanud lastelt, et nad oma isaga aega veedaksid, kuid solvud, kui nad seda teha ei taha.

13. Sa süüdistad oma viltu läinud elus kõiki teisi ja keeldud endale tunnistamast, et ainult sina saad vastutada nende otsuste eest, mida sa oma elus teinud oled.

14. Sa avastad, et järsku on hakanud su elus juhtuma palju halbu asju — abielulahutus, vanemate surm, laste väljakolimine ning sa tunned, et sa oled selle kõige vastu täiesti võimetu.

Allikas: Money Crashers