Neid asju teevad enamik mehi väga tihti ja naistele need pehmelt öeldes kohe üldse ei meeldi:

1. Ütled üht ja teed hoopis teist

Räägid oma naisele, et tahaksid ta nädalavahetusel kohtingule viia, unustad oma öeldu ja lähed hoopis sõpradega jalgpalli mängima? Suur viga. Ole oma sõnadega ettevaatlik, naised ei unusta.

2. Võimetus teha plaane

Kas sina oled ka üks nendest, kes ise oma naist ei üllata ja alati uurib temalt, mida ta teha tahab? Äkki võiksid ise üks kord midagi planeerida ja teha nii, nagu sina tahad.

3. Valede lootuste tekitamine

See käib nüüd nende meeste kohta, kes ei ole pikaajalises suhtes. Sulle tegelikult väga ei meeldi see naine, kellega sa kohtamas käid, aga sa ei julge midagi ette võtta, et seda lõpetada? Aeg julgus kokku koguda, sa raiskad teie mõlema aega.

4. Ära kadumine

Vastupidine variant eelmisele — sulle väga meeldib naine, kellega sa väljas käid, aga siis ühel hetkel kaod sa ära. Miks sa seda teed? Miks sa ta niimoodi ootama jätad? Vähim, mida ta väärib, on normaalne selgitus silmast silma.

5. Paned teda tundma hulluna

“Naised on hullud, hullud ja uhked on nad…” kes meist seda laulu ei teaks? Aga tegelikult naistele ei meeldi, kui mehed ütlevad, et nad on hullud. Naistega isekeskis niimoodi öelda on teine asi. Igal juhul, kui sa oled oma kallimaga koos, ära ütle talle, et ta on hull. See on lihtsalt nõme asi, mida teha.

Allikas: Gentleman’s Journal