See on naine, kes proovib kogu aeg inimesi parandada ja ehkki mõne meelest on see tüütu omadus ning läheb targutamisena kirja, siis toome välja kümme head põhjust, miks selline parandajast naine on suurepärane ja täiesti asendamatu kallim:

1. Ta ei anna kergesti alla, sest ta usub, et kõike on võimalik päästa ja ilmselgelt kehtib see ka teie paarisuhte puhul.

2. Ta näeb sinu parimaid omadusi ja innustab sind neid veelgi rohkem teistega jagama.

3. Ta ei lõpeta iialgi ka iseenda parandamist, sest ta tahab alati olla parim versioon iseendast.

4. Ta ei kaota kunagi lootust ja keerulistes olukordades on just tema see inimene, kes suudab säilitada kaine mõistuse ja positiivsuse.

5. Ta aitab sul üle saada sind vaevavatest traumadest. Ta mitte ainult ei aita, ta võtab selle enda jaoks südameasjaks sind korda teha.

6. Ta ei karda sinu tumedamat poolt, ta on elus nii paljude katsumustega vastamisi seisnud, et see ei heiduta teda.

7. Talle meeldivad sinu pisikesed ebatäiused. Kui mõni neist talle ikkagi ei meeldi, proovib ta hoolivalt seda parandada.

8. Ta on andestava loomuga. Ta andestab lõpuks ka nendele inimestele, kes on talle haiget teinud, aga vabandust ei palu. Ta teab, et vimma pidades on raske elada.

9. Ta ei näe sind kui projekti ja ehkki inimesed võivad arvata, et niipea, kui ta on sinu parandamisega valmis saanud, läheb ta sinu juurest ära, kuid see pole tõsi. Tema armastus aina kasvab.

10. Ta tahab muuta maailma paremaks ja ta saab aru, et selle teostamiseks ei piisa ainult sõnadest, vaid ka oma käed peab külge panema ja seda ta ei karda.

Allikas: Thought Catalog