1. Triiksärk, millel on varrukad üles keeratud. See jätab mulje nagu ta oleks kontoris tõeline professionaal, aga ta on valmis vajadusel ka oma käsi määrima.

2. Hästi istuvad viigipüksid muudavad meeste tagumiku tõeliselt ahvatlevaks. Ma ei tea, mis see on, aga vau!

3. Ma panen kohe tähele, kui keegi kannab särki või jakki, mis toob esile tema silmad.

4. Väga hästi lõhnav kölnivesi. Ma hakkan totralt naerma, kui möödun kutist, kes lõhnab väga hästi. Töötasin kunagi koos ühe mehega, kes lõhnas imeliselt ja iga kord, kui ta mu läheduses viibis, tahtsin oma pea ta rinnale panna.

5. Kena käekell. Aga mitte sellised monstrumitest säravad versioonid.

6. Minu jaoks on kõige atraktiivsem kapuutsiga pusa. Ma ei tea miks, aga pusades (hästi istuvates ja puhastes) mehed püüavad rohkem mu tähelepanu. Ma ei pea neid isegi neilt ära varastama, sest mul on ju enda omad ka. Aga ju mulle meeldib, kuidas need kuttide seljas istuvad.

7. Mulle meeldib, kui mu poiss-sõber kannab halle dressipükse ja ma näen seda mügarikku... Ooojaa!

8. Prillid.

9. Villane mantel ja boonus, kui see on pikk.

10. Valge t-särk, hästi istuvad tumesinised teksapüksid ja kenad kingad.

11. Hea ja lai sall, mis on valmistatud kvaliteetsest villast. Selline eurooplase välimus. See püüab iga kord mu tähelepanu.

12. Ma olen müüdud, kui kutt kannab käeehteid (nagu peenikesed kummist võrud või nahast võrud, mitte kullast ketid vms). Ka ilus hõbedane käekell teeb töö ära.

13. Vormirõivad. Politsei, tuletõrjuja, sõjaväelane... Jah, palun!

14. Pikkade varrukatega ja v-kaelusega t-särk musklilise mehe seljas. Jah, palun! (Ma ostsin oma abikaasale neid kümme tükki, sest ta on üsna põkk.)

15. Traksid.

16. Hästi istuv Henley-stiilis särk (3/4 pikkusega varrukatega särk)

17. Silmalainer

18. Veider, aga lillemustrid. Paljudele kuttidele see tegelikult sobib. Ma suutsin rääkida oma eksi ära, et ta neid kannaks ja ta nägi väga hea välja.

19. Tavaline must t-särk.

20. Pesapalli müts, selline normaalne.

21. V-kaelustega riided. Meeste rangluud on võrdsed naiste dekolteega. Laske mul neid lihtsalt imetleda!

22. Ülikond ja lips. Ma armastan mehi, kes kannavad ülikonda ja lipsu.

23. Kui aus olla, siis selline mugav, professionaalne välimus on väga kütkestav. Aga kui peab valima ainult ühe riideeseme, siis jooksupüksid.

24. Tunnistan, see on kõige veidram asi, mis mu tähelepanu on püüdnud: mehed, kes kannavad oma võtmeid pükste vöökohal. Ma ei tea, aga mind see erutab.

25. Puhtad käed. Ei mingeid inetuid küüsi. Mehhaanikutel võivad olla peale tööd mustad käed, aga magamistoas peavad need olema puhtad. Ausalt, kui nad mind sealt alt poolt puudutavad, siis ma ei taha, et nende inetud küüned mulle haiget teevad.

26. Kena naeratus.

27. Kena sviiter, mis istub hästi.

28. Lihtsalt hea välimus.

29. Olen paljudelt sõbrannadelt kuulnud, et valge alussärk koos dressipükstega mõjub nende puhul alati.

30. Hästi hooldatud huuled.

Allikas: Thought Catalog