Naise sundimist, et ta peab olema romantiline

Kui teie suhte alguses oli mees pigem romantiline ja nüüd korraga enam ei ole, siis võid sa uurida, mis selle põhjuseks on. Aga kui su mees üldse romantiline ei ole, siis pole ka mitte midagi lahti, sest paljud mehed ei ole. Tavaliselt on naised need, kellele meeldivad väikesed tähelepanuavaldused ja kõik, mis on romantiline, aga mehi jätavad sellised asjad tihti ükskõikseks.

Komplimentide tegemist

Loomulikult on see meeldiv, kui mees sulle komplimendi teeb ja ütleb, kui ilus sa oled. Aga kõikide meeste jaoks see ei ole nii lihtne. Mõnede jaoks on see nende ego ületamine ja teised eelistavad endale hoida kõik selle, mida nad tegelikult oma naise juures imetlevad.

Suhte alustamist

Üldiselt peavad mehed oma vabadust kalliks ja ei taha end nii lihtsalt kellegagi siduda. Kui te olete alles oma suhte alguses, siis ära hakka abielust rääkima, sest sa ajad oma kallima lihtsalt ära ja võib juhtuda, et ta ei tule iialgi tagasi. Ole kannatlik ja ära suru talle peale oma soove ja tahtmisi.

Liiga suure tähelepanu nõudmist

Kui sina tahaksid, et su kallim ainult sinule elaks ja sinust mõtleks, siis ära unusta, et tal on ka pere ja sõbrad, keda ta aeg-ajalt näha tahaks. Ära nõua, et ta oleks ainult sinuga ja ära tee temast oma tähelepanu keskpunkti. Õpi oma elu elama.

Allikas: Kodused Lood