Mis on need viis asja, millest iga mees (ja vajadusel ka naine, kui mõni naine avastab lugedes, et need punktid käivad hoopis tema kohta) võiks kiiremas korras loobuda?

Halbadest harjumustest: suitsetamine, liigne alkoholi tarvitamine, rahaga hooletult ümber käimine… Kui loobud halbadest harjumustest, märkad peagi, et sinu tervis on palju parem, sa oled õnnelik ja rahulolev ning mis on boonuseks — nii palju rohkem raha jääb kätte, mille eest osta toredaid ja vajalikke asju.

Vajadusest, et sinul oleks alati õigus: olenevalt paarisuhtest on kas mees või naine see, kellel on tunne, et just temal on alati õigus ja seetõttu teeb ta maha oma kallimat. Kõige lihtsam on leppida, et ühelgi inimesel ei saa olla kunagi õigus. See on normaalne.

Liiga suurest egost: kahekümnendates eluaastates mehed tunnevad, et nad on maailma tipus, nad on võitmatud ega vaja kellegi abi mitte milleski. Mida rohkem aga aastaid turjal on, seda enam hakkab kohale jõudma, et tegelikult on päris hea, kui kõrval on keegi, kelle peale saab rasketel hetkedel loota.

Ebaküpsusest: suhtes olles on hea, kui mõlemad osapooled mõistavad, et suurte lolluste aeg võiks nüüd läbi olla ja rahalised otsused võiksid pigem olla kaalutletud. Ehk on suurepärane, kui mõlemad kaaslased on ühel nõul, kuidas rahaga ümber käia, et ei juhtuks üllatuslikke olukordi, et üks teist tuleb koju mitusada eurot maksva arvutimänguga, mida teine pool sugugi heaks ei kiida.

Lühiajalisest mõtlemisest: on normaalne, et kahekümnendates inimesed mõtlevad ainult homse päeva või ehk ka järgmise nädala peale, aga kui juba suhtes olla, tasub veidikene rohkem tulevikuplaane teha.

Allikas: YourTango