Tegelikult on meestel kolm kindlat põhjust, miks nad lauset "ma armastan sind" naistele ei ütle. Vahel harva võib põhjus olla ka milleski muud, kuid need kolm on kõige rohkem levinud.

Mehe meelest on see lause seotud uute ootustega, mida ta ei ole valmis täitma

Mees võib tunda, et ta armastab sind, aga ta ei julge seda välja öelda, sest ta kardab, et peale selle väljaütlemist tekivad sul uued ootused. Abieluettepanek, lapsed, majalaen... See kõik hirmutab teda. Mehed teavad, et naised ei rahuldu ainult selle ühe lausega. Kui ta ei ole seda välja öelnud, võib see lihtsalt tähendada, et ta veel ei ole valmis edasi liikuma.

Ta kardab, et ei suuda täita kohustusi, mis selle lausega kaasnevad

See põhjus on natuke sarnane eelmisega, kuid neid kahte põhjust eristab üks oluline asi - mees ei taha neid sõnu öelda, sest ta on kindel, et peale selle ütlemist hakkab naine liiga tihti ootama romantilisi žeste, mida mees teha ei oska. Ta kardab, et kui ütleb selle lause välja, hakkab naine lootma liiga palju ning siis pettub väga kiiresti.

Ta ei armasta sind

Kõige lihtsam, kuid ka valusam põhjus. Mees ei ole neid sõnu öelnud, sest ta tõesti lihtsalt ei olegi sinusse armunud. Kuid ta ei julge sulle seda tunnistada, kartes sulle haiget teha. Ta võib olla väga romantiline ja hooliv, aga kahjuks ei tähenda see alati armastust.

Allikas: YourTango